me ndihmon ndonje me liste kanalesh per motorr 30W-42E per OpenBox v8S??
me ndihmon ndonje me liste kanalesh per motorr 30W-42E per OpenBox v8S??
pershendetje. kam nje openbox v8 combo dhe doja te dija nese ka ndonje menyr qe te trasmetoj imazhin nga telefoni android ne aparatin openbox. flm
e provova po me sa shoh vetem file audio foto ose video qe i ke te rruajtura ne telefon mund te playosh. un dua qe te me japi ca shof ne telefon ta pasqyroj ne tv. me pak fjal kur hap aplikacione qe trasmetojn kanale televizive un mund ti shoh ne kohe reale.
Mirmbrema po provoj nje openbox v8 golden ne satelitor mi hap kanalet me ccam ndersa ne toksor pervec 4 kanaleve free te tjerat nuk mi hap me del kanal i koduar,linja qe kam ne aparat tjeter vu+ i hap toksoret per mrekulli,mund te me ndihmoje njeri se si ta zgjidh si problem,naten dhe faleminderit.
Ky eshte softweri fundit per Openbox V8 Golden, futi kete dhe besoj se do jete ok!!
Pershendetje!
Ju lutem me ndihmon kush?kam skybox f5,dhe me usb i vendosa nje liste kanalesh,te korrikut 2015,e shkarkova ne nje faqe,por te menu-ja ka password,nuk me lejon asgje te bej,ju lutem me ndihmon ndonje cfare duhet ti bej?
mirmroma,nji mik imi gabimisht me usb i ka hudh sw openbox v8 combo dhe sapo hapet menu del nji table ku shkrun Se check fail stb stoped to work...etc . provova ta flashoj me rs232 nuk lidhet ndonji ndihme..ft