une die me punue me recivera HD
une die me punue me recivera HD
faleminderit e kuptova ate sepse me mgcamd punon shkeqyeshem me newcamd kisha shume probleme dhe freeze te gjitha cartat i kisha ne nje linje ne newcamd por kisha shume probleme kurse me mg camd punon shkelqyeshem tani me duhet nje cline mgcamd me cmim te arsyeshem per ta blere
prsh.mjeshtra.kush do me ndihmoje pak?! kam nje link iptv per tring por nuk ma njeh dreambox 800 ferrari sim!!!! nuk e di pse?!ne aparate te tjere si vusolo e pranon shume kollaj,kurse ne dreambox jo.ne dreambox me nxjerr nje numer dhe nje prapashtese ts.kaq dhe nuk hap asgje nderkohe qe duhet te me njerrte emrin e kanalit . konfigurimet i bej keshtu: etc/enigma2/ istall iptv dhe edit ne buquet.tv ..
cfar imgas ka dreambox nese ka images te vjeter nuk ben ose nemesis nuk ben duhet openpli 4 shoku
Ndihmen kerkoja atij qe te dha linkun sepse ai e di dhe e zoteron se ne cfare dekoderash dhe ip duhet te punoji!
Te gjithe dm e vjetra punojne me iptv nga panele profesionale!
Nese dm eshte me karte sim shume te vjeter ose e demtuar atehere ka mundesi ne varesi te imagit qe i vendos te punoje ose ne iptv ose ne satelit, te dyja bashke nuk punon!
Per dm e vjetra ka image open pli2.1 qe punojne shume mire ne iptv por jo nga cdo lloj paneli!
Dekoderat e vjeter nuk behen te rinj!
Me 130 euro ke dekoder qe punon me mire se dm7080 i cili ben 5 here me teper!
dvb-s2,dvb-t2,iptv me wireless dhe me dual core qe te punoj 4 here me shpejt se dm e vjetra!
Kush me ndihmon e kom mar ni starsat hd 2000 hyper por kur po du aktivizu gshare nuk po e shoh server ne menu flm.