HAhahah po cka ju vyn shoket e forumit a per linja falas a po ju jap sa linja edhe shijoni nese e keni deri tek fre !! cs kam sa server dhe ka shum vend te me jep @@!
HAhahah po cka ju vyn shoket e forumit a per linja falas a po ju jap sa linja edhe shijoni nese e keni deri tek fre !! cs kam sa server dhe ka shum vend te me jep @@!
Nuk jap asnjė njėshkė pėr FreecsD, s'jam aq budalla, ky ėshtė kulmi me linja tė vjedhura tė kėrkosh lekė, Preferoj tė hyj nė kėto serverat pėrditė dhe ti marr linjat vetė
Thjesht po i rrit pjacen ai, nuk po ben gje tjeter. Dmth. regjistrohu tek forumi qe dua une, bej sa poste them une, sillu mirejep donacion se je i zoti etj. Kur linjat jane falas, ai i ka gjetur kodin php qe gjenerojne linja, i merr automatikisht dhe i shperndan. Ata qe i shperndajne keto linja nje nga nje nuk vene kushte, ky po. Kushtet e sotme do sjellin donacionin e neserm, do ta shikosh, kush do bej donacion do pranohet menjehere. Keto jane vetem llafe. Ai do bente mire te vinte ndonje publicitet tek freecsd dhe do ishte i nderuar. Menyra se si detyrohen njerezit te regjistrohen ne forumin x kur per te marr keto linja e per ti provuar nuk duhet te regjistrohesh eshte jo e duhura. Mund ta diskutojme sa te duam, ai projekt po shkon ne forme donacioni sikur gjoja nuk e duan donacionin. Ka plot persona qe keto i kane bere per hobby, keto programe, si psh per ndeshjet ne iptv etj etj. Ky nuk eshte me hobby, kjo eshte nje forme detyrim donacioni me te qeshur qe nuk shkon poshte. Do ishte me mire te thoshte: une keto linja e dini nga i marr, per te mbajtur kete projekt dua nga ata qe e perdorin X para ne vit, sesa thote jo nuk eshte donacion etj etj. Mendova ne fillim se ishte vertete pune sigurie, por kur e studiova mire kodin e freecsD dhe forumin e tyre e kutpova qe duan ti detyrojne njerezit te bejne dicka. Kjo do duket me vone
Jam plotsisht dakort me danilo.
Eshte per te ardhur keq si kane ndryshuar kohet,per te patur dhe nje FIRMWARE duhet te paguash...!!
Ata te freecsD menduan qe duke hapur seksion SHQIP (me kerkesen e Ajdinit,dhe pse Ajdini mendoj e ka bere per te ndihmuar ēdo anetare te ketij forumi)te gjithe anetaret e satsupremit do shpernguleshin
ne sitin e tyre?!
Nje pjese e ketij forumi ishte regjistruar me pare besoj,sepse gjate shkrimeve ne kete tem eshte thene disa here nga vjen freecsd,keshtu qe kan ngelur pak a shume te surprizuar nga pjesmarrja?
Duke lexuar ketu ne kete teme danilo,arbend dhe ndonje tjeter per DIKTATUREN qe ata kane impostuar ne kete forum sidomos ne seksionin shqip,mendoj qe pergjigjia me e mire eshte mos pjesmarrja ne ate sit...
Duhet ta kuptojne qe ēdo gje ne boten e sat behet per hobby,duhet respekt,flessibilitet,tolerance dhe per ata anetare qe jan ne hapat e pare,ose dhe te pregatitur.
Te gjithe gabojme....
Po te ndodhte ne forumin e tyre ajo qe ndoshi pak dite me pare ketu,JO BANN,por do te perjashtonin nga forumi per gjithnje (e kam fjalen kur shkrujatem te ikim te gjithe tek siti cardsh...per te patur freecsD)
Prandaj SHQIPE,kjo eshte ēerdhja e shqipeve.!!!
Ah HARROVA PARTIZANI HUMI 2-0...!!!!![]()
forumi ketu eshte shume forum i mire dhe liberal, shikoj qe ka njerez qe me te vertete japin kohen e tyre per dike duke e ndihmuar ne te gjitha menyrat., eshte forum i hapur, per te lexuar as nuk duhet te regjistrohesh. Moderatoret jane te hapur dhe tolerant deri ne limitin e tolerances. Nuk diskutohet qe ky eshte forumi i shqiptareve.
Skam as nje lloje interesi dhe as skam per te patur ndonjeher, vecse konributin tim ne ndihmen e SHQIPETAREVE. Jam do jem dhe do mbetem ne kete forum duke ndjekur dhe rrespektuar rregullat e tij.
Se per cfare e kane bere ata kte pune, per te shperngulur anetare nga ketu apo per fitim , jane punet e tyre, pak na intereson.
.Une, ose me mire NE, do vazhdojme te ndihmojme shqiptaret, sido qe te vije puna, ne menyren me te mire...
DONACION SKA PER TE BERE ASNJERI, DHE TE GJITHE DO KEMI NJE AKSES...Mjafton te aktivizohemi pak,dhe te ndjekim rregulloren e vendosur nga ata, ( me duket e drejte kur dikush te thote, nese don te hysh ne shtepine time, hiqi kpucet, dhe mos e pi duhanin brenda) nuk me duken rregulla shum te rrepta dhe te pamundura me u rrespektuar.. Cuna mos e beni kaq tragjike..Eshte projekt shum interesant..
AjDiNi,e lexova postimin e brainless -it , nė tė cilin vėrtetonte se FreecsD do tė vazhdojė tė jetė Falas Pėr tė Gjithė. Kėshtu qė ēdo gjė ėshtė nė rregull.
E vėrteta ėshtė se kujtova qė duhej tė paguante dikush pėr tė pasur FreecsD,por pas sqarimit tė brainless u zgjidh ēdo keqkuptim
Ai qe zgjedh imazhin italysat, e zgjedh sepse ka dicka ndryshe nga te tjerat, kjo fale gjith punes qe behet nga Team ItalySat.
Imazhi baze eshte falas, nese je i zoti beje ti sic e kane bere ata, nese nuk mundesh paguaj supportin, dhe shkarkoje....Jam ne italysat prej kohesh, aty kur drejton nje pyetje, ska pergjigje "nuk e di" aq pergjigje te sakte dhe shpejte qe marr nga ata sapo drejtoj nje pyetje, nuk e marr ne asnje forum tjeter.Ndaj 5€ donacion per supportin i kane hallall, gjithmone azhornojne imazhin me feed funksional dhe te dobishem, te krijuar nga ata me mbeshtetje ne serverat e tyre.Un e quaj investim 5€ e donuar, sepse mesoj edhe dicka te re rreth botes satelitore...
FreecsD nuk ka per ta mare ate drejtim (dmth donazion me detyrim, sic e ka bere Bobsilvio per italysatin) sepse me te vertete, do te urrehej nga te gjithe, jo per faktin qe u be me leke, por per faktin qe vjedh me nje ane, dhe shet ne krah tjeter, dmth brenda punes se piset, nderton nje pune tjeter po te piset..