Faleminderit mbasdite se tani jam ne pun dhe shpresoj te me bej pun do jesh me i forti dhe me i dituri i furumit![]()
Faleminderit mbasdite se tani jam ne pun dhe shpresoj te me bej pun do jesh me i forti dhe me i dituri i furumit![]()
pershendetje flamurtar nuk bera pun me italysat por sikur me kishe derguar nje openblackhole
pershendetje ju lutem me ndihmoni per dreambox DM900 UHD se si instalohet cccam ne image te keti box nese din dikush ju lutem me ndihmoni nje sqarim plot ?????
bobimilo a ka mundesi mem tregu se si me hedh linje occam ne kete aparat ????
tek oscam server:
[reader]
label = Server_1
protocol = cccam
device = vendos ip tende,porten
user = user
password = pass
inactivitytimeout = 30
group = 1,2,3,4,5
cccversion = 2.1.3
ccckeepalive = 1
nese ka mundesi mem tregu dikush qe mos ta mbaj kete box te kthej se nese nuk punon linja mos te mbaj kot ???
Pershendetje dhe nje her miq te nderuar ju lutem tej mase te me ndihmoni si ta ve ne pune usb mygica dvb-t2 ne box dm800 se sim 2.10 clone kam imag openpli 4.0 cfar driveri ti shkarkoj apo cfar imagi do tju lutesha shum shum mos hezitoni por ta mari mundimin dikush
Gjeja e pare qe duhet te besh,eshte te shkarkosh oscamin nga pannelli i imazhit tuaj,
ose installon oscamin ne format ipk
shko ne etc/tuxbox/config/oscam server.
hape oscam server dhe vendos kete ketu poshte,duke modifikuar linjen e cccamit tend.
psh
nese linja e cccamit tend eshte si me poshte
C: PartizaniJaFut17nendorit 12000 the_rock ultras_guerrils
[reader]
label = cccam
protocol = cccam
device = PartizaniJaFut17nendorit,12000
user = the_rock
password = ultras_guerrils
group = 1
caid = 0B00,0BAA,0500,0100
cccversion = 1.2.3