multiple_picture_wallpaper.jpg
Nuk e mer me ben boot shume shpejt dhe ndalon ne UP9 dhe nuk leviz me
multiple_picture_wallpaper.jpg
Nuk e mer me ben boot shume shpejt dhe ndalon ne UP9 dhe nuk leviz me
shif se brenda te programi qe ka vendos flamurtari ke nje file me emertimin .bin ate file duhet ti hedhesh fillimisht per ta zhbllokuar pastaj vendosi ca te dush me nga ato te tjerat
kur ta hapesh loaderin duhet ti besh all code pastaj ndiz dekoderin , dhe prit sa te mbaroje
Eshte e pamundur pothuajse ..Nuk lidhet fare .. Ben boot on Up9 brenda 5 sekondash dhe nuk e merr softin .. Hera e pare qe ma ben kete gje qe pasi i hodha 1 program nga najmsati tani nuk reagon fare me dekoderi ..Ben boot shume shpejt kur i jap connect dhe kalon up9 dhe nuk leviz qendron aty :(... Ndoshta ka probleme
Nuk i hap as me keto ben boot shpejt dhe qendron UP9 PA levizur :( ... Tani skam me cte bej do detyrohem te vendos 1 aparat tjeter qe kam mund te me ndihmoni me ndonje soft te ri pasi frekuencat qe ka jan shume te vjetra emri aparatit eshte ```AGI AG-R70CU``
Ketu ke 1 video se si mund te fusesh listen me kanale
Ate videon e kisha pare edhe vete. Puna eshte sese me nevojitet lista e gatshme. Lists nuk po gjej ne web.
E kam pas vu une,diku ktu ne kete teme,mbas ngrenies se darkes (40 min) do kontrolloj ne arkivat e mi,dhe do e rivendos.