Ka kodi,dhe procesori eshte ok per iptv.
Ka kodi,dhe procesori eshte ok per iptv.
DTV
DVB S2
INSTALLATION
Shtyp nga telekomanda 111111(6 here shtyp 1) e te del Smartdata dhe Biss
Code:app smart iptv versioni 1.5
Sapo porosita Videostrong KII pro 66€ ne GearBest, 10dit me vjen ne shpi, dikush mund te me thote ku ta gjej imazhin Enigma2-libreelec-neutrino per ta shkruar ne sdcard?
Nuk besoj se te ben pune, e kam testuar une ne K1 dhe nuk bente, gjithsesi kjo eshte nga pervoja ne KI, per KII pro me sa pashe ato kohe nuk kishte, nuk gjeta dot, tani nuk e di nuk kam pare, se nuk kam me, kjo ishte arsyeja qe une nuk i shita ne vazhdimesi, se nuk punonin me Enigma 2, ishte thjesht si mashtrim ajo pune, por ndoshta dikush tjeter ketu di ndonje qe mund te punoje, klm.
Faleminderit per pergjigjen.. Room qe ka zhvilluar Malaysk ne xda e kam pare dhe me siguri do ta hedh pasi ka shum optimizime ndaj room stock qe ka kii pro... Nuk eshte se e kam te nevojshme shum enigma2 por thash meqe flitet shum ne xhiro rreth ketij boxi, e mora ta provoj njeher... per iptv eshte i mire? Me cilin app punon me mire?
Sot me erdhi boxi K2 pro> Ndonje antar qe e ka kte lloj boxi, te me jape ndonje ndihme per konfigurimet qe
mund ti behen per iptv, per kete me intereson me shume. Po e provoj tani po shof qe nuk po me del Kodi, une e di qe e ka
te instaluar nga fabrika,Ndoshta duhet ndonje firmware tjeter.