Pėr ata qė u interesojnė frekuencat mė tė fuqishme tė sateliteve tė ndryshėm...
20171219_214121.jpg
Kanale tė reja nga RTSH. Eutelsat 16A me pozicion orbital 16 gradė lindje, Frekuenca 12640 MHz, Polarizimi Horizontal, Symbol Rate 10 833, FEC 3/5 Modulimi DVB S2. Nė aparatet e Digitalb kaon nuk hapen
Tani nuk te hapen apo nuk ke sinjal.?? Tek mua punojne shume mire..starsat e kam une dhe kane goxha kualitet.
Me tė njėjtin saē po me aparate tė ndryshme, zgemma ka sinjal dhe dm800se nuk ka??? Dhe dy shokė tė mi e kanė bėrė provė me dm800se e nuk ka sinjal...Flasim pėr RTSH satelit....
Ka pasur sinjal vazhdimisht, per momentin jo, thehet foto e programeve, por problemi edhe me i madhe eshte se kjo frekuenc disi perputhet me frek. 11262, BN SAT etj, kur kerkoj manuel programet e TVSHSAT atehere edhe te frek. 11262 shendrohen po ne ket frek te TVSH SAT, ose anasjelltas kur pej scanim manuel ne frek 11262 atehere po te njejtet programe i "bashkon" edhe te RTVSH SAT, kam lexuar se gabimi eshte se e kan te njejten video pid, keshtu qe per momentin punon vetem, ose vetem njjena frek. e jo edhe te dyjat, behet fjala pra per 11262, dhe 12639, provoni ju lutem, dhe nese ka ndonje expert te evitoj ket gabim te dukshem, keshtu ashte vazhdimisht per momentin ...