E ka nje shoku im pothuajse nuk e ka perdorur asnjehere.sepse perdor zgemen h5 2S+.
Me pate thene kohe me pare qe donte ta shiste,nese nuk e ka shitur,te them nese te intereson.
E ka nje shoku im pothuajse nuk e ka perdorur asnjehere.sepse perdor zgemen h5 2S+.
Me pate thene kohe me pare qe donte ta shiste,nese nuk e ka shitur,te them nese te intereson.
a ja vlen K3 pro box hybrid? 120 euro?
Ne rradhe te pare duhet te shpjegohesh,per cfare perdoresh boxin.?
pershendetje te gjitheve kam blere kete dvb-t (TV Tuner Omega DVB-T HDTV USB2.0 Dongle T-900
)tash dua te shikoj kanalet ne smarthpone dhe ne tablet cfare aplikacioni duhet ose si te installoj kete per android shiko ne foto
omega-tv-kaart-dvb-t-usb-tuner-mpeg4-hd-citi-t900.jpg
omega-tv-kaart-dvb-t-usb-tuner-mpeg4-hd-citi-t900.jpg
Provo iptv extreme pro.
nuk besoj se ben per android ky te pakten mua sme ka bere me sa kam provuar kam dhe une nje te tille,gjithsesi ky site ketu te ndihmon me driwer softe cccam ne windows pc
Mund te me ndihmoje ndonjeri kam nje aparat Vivax DVB t2 153 dhe nuk me punon ka ngelur vetem logoja kur e ndez dhe Pulti eshte jasht kontrolli nuk e di ai hidhet ndonje imazh me usb ose cfare mund t'i bej
Persh kam nje problem me nje aparat Android R69, por me ndodh nje fenomen i cuditcem i instalova Smart iptv dhe me doli mac adresa kur mundohem ti hedh listen e kanaleve me thote mac adress is not activated, kur mundohem ta blej mac adresen me thote incorrect mac adress, aparati eshte me sistemin android 7.1