shiko kete guiden ketu
bashkangjitur ke edhe file-n e duhur
Prsh cuna, po postoj ketu per arsye se eshte e pa vlere te hap teme te re. ...kam nje vivax dvb-t2 153 decoder i cili ka ngec ne boodlogo dhe nuk ben asnje proces pune, kam gjetur dhe sofware ketu ne forum po me duhet nje lloj loaderi qe te mund ta flashoj! Kush ka njohuri le te me shkruaj. Flm!
pershendetje , kur nje aparat tokesor ngec ne boot logo ka <djeg> flash jane dy menyra rregullimi nji duke hequr flashin e djegur dhe vendosim te ri (qe na e jep fabrika e prodhimit) flasim per kompani te cilat blejne me shumice aparate dhe kane servis dhe e dyta eshte me loader jtag ( me usb jtag qe e lidh me motherboardin e aparatit qe ta flashosh me bin file ne rastin tend )dhe.......por dhe kete veshtir ta gjesh (PRAP dhe kete fabrika).......dhe (menyra si e bej une eshte me reader flash bin merr flash te mire e vendos ne reader adaptor dhe marr bin file ,,,,, marr flashin e demtuar dhe bejme write flash bin ....te uroj gjithe te mirat dhe te ndihmoj dikush ....
mamurrzaku faleminderit se pari per cdo ndihme. doja te pyesja kam nje aparat golden interstar linuks me nje linje ipt e cila punonte ok por ka disa dite qe nuk hapet. Nese e provoj aparatin ne vend tjeter pra me net te nje kompanie tjeter eshte ok. a ka ndonje zgjidhje ti hap prap me netin qe kam?