Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 85 of 100 FirstFirst ... 3560758083848586879095 ... LastLast
Results 841 to 850 of 1000

Thread: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

Senior Member rigert's Avatar
    Uploads
    8

Re: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ per Paisje dhe aparate (JO SHITBLERJE LINJASH)

Quote Originally Posted by Altin1 View Post
    Kush eshte me i mire nga keto te dy, VU + Zero 4K <> Zgemma H9 Combo

Flm
    Pershendetje

Duhet te kesh parasysh dy gjera.
    VU+Zero 4K eshte Gjerman ,me sa di une
    Zgemma H9 Combo eshte made in chinnnnnnnaaaa

2. Advertise Here
    Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by Altin1 View Post
    Kush eshte me i mire nga keto te dy, VU + Zero 4K <> Zgemma H9 Combo

Flm
    Te dy jane klone te dreambox , njeri eshte koreano jugor ndersa tjetri eshte kinez, duke pas parasysh krahasimin cilesi cmim zgemma eshte me perpara ,ne forumet italiane lexoj qe jane te kenaqur me zgemmen gjithmone duke u nisur nga rrezultati cilesi cmim

Une kam zgemma h7s dhe jam shume i kenaqur ,ka suport dhe eshte shume i shpejte, edhe me iptv eshte super

Edhe suporti eshte i mire per te dy dekoderat,sugjerimi im eshte te shikosh parametrat teknike per te dy dekoderat pastaj vendos ,nuk ke pse nxitohesh pyt 99 vete dhe bej si te thote buxheti yt

Banned
    Uploads
    0

Vusolo ultimo 4k eshte dekoderi qe ka me shum support ne gjdo drejtim.vusolo eshte kompani ne vete jo klon i dreamboxit zoteri sedi nga i gjeni keto kenjeshtra koti.vusolo po pergaditet te nxjerr ne shitje vusolo ultimo 8k qe do kete me shum supporte nga te gjith.klb

Member
    Uploads
    0

zgemma h7s eshte super risiver duke marre parasysh qmimin dhe ate se qfar shpejtesie ka.
    Quote Originally Posted by benardi View Post
    Te dy jane klone te dreambox , njeri eshte koreano jugor ndersa tjetri eshte kinez, duke pas parasysh krahasimin cilesi cmim zgemma eshte me perpara ,ne forumet italiane lexoj qe jane te kenaqur me zgemmen gjithmone duke u nisur nga rrezultati cilesi cmim

Une kam zgemma h7s dhe jam shume i kenaqur ,ka suport dhe eshte shume i shpejte, edhe me iptv eshte super

Edhe suporti eshte i mire per te dy dekoderat,sugjerimi im eshte te shikosh parametrat teknike per te dy dekoderat pastaj vendos ,nuk ke pse nxitohesh pyt 99 vete dhe bej si te thote buxheti yt

Uploads
    576

Quote Originally Posted by OPEN.ATV View Post
    Vusolo ultimo 4k eshte dekoderi qe ka me shum support ne gjdo drejtim.vusolo eshte kompani ne vete jo klon i dreamboxit zoteri sedi nga i gjeni keto kenjeshtra koti.vusolo po pergaditet te nxjerr ne shitje vusolo ultimo 8k qe do kete me shum supporte nga te gjith.klb
    EDHE ZGEMMA ashtu sic edhe vuplus eshte kompani me vete ,por kjo nuk do te thote qe dy kompanite nuk prodhojne klone te dreambox

sipas rrevistes italiane te specializuar ne boten satelitore eurosat vuplus eshte kompani koreane

hidhi vete nje sy ketij artikullit ketu ose merre mundimin dhe lexo te wikipedia ne anglisht

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Prsh te gjitheve.
    @ benardi VU PLUS nuk eshte clone i Dreamboxit.!
    Clone jane psh optibox qe eshte nje zgemma.
    X solo psh eshte VU,etj.

Uploads
    576

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Prsh te gjitheve.
    @ benardi VU PLUS nuk eshte clone i Dreamboxit.!
    Clone jane psh optibox qe eshte nje zgemma.
    X solo psh eshte VU,etj.
    ka lindur si nje klon i dream multimedia

e ke artikullin ketu

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Flm,por nuk dua ta lexoje sepse nuk eshte ashtu.!!
    Dreamboxi eshte decoderi i pare qe punon me enigma,dhe te tjeret kan kopjuar ndoshta kete do te thuash.
    Por jo qe Vu eshte cloni dreamboxit.

Benardi te lutem spostoji keto postime tek keshillat per dekoder,sepse nuk jemi ne temen e duhur.

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Flm,por nuk dua ta lexoje sepse nuk eshte ashtu.!!
    Dreamboxi eshte decoderi i pare qe punon me enigma,dhe te tjeret kan kopjuar ndoshta kete do te thuash.
    Por jo qe Vu eshte cloni dreamboxit.

Benardi te lutem spostoji keto postime tek keshillat per dekoder,sepse nuk jemi ne temen e duhur.
    E drejt sepse vusolo eshte prodhues ne vete.dreambox dhe Vusolo jan dekoderat me te mir enigma2 dhe me shum supporte.

Uploads
    576

Re: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

kjo histori me kujton nje debat te bere ketu shume vite me pare ne lidhje me sistemin enigma linux , duke qene se enigma 1 dhe 2 kane dale nga dream multimedia ,pse nuk dalin koreanet dhe kinezet apo ndonje tjeter kompani te ndonje shteti tjeter qe te na japi enigma 3

sepse nuk jane kreative si gjermanet apo japonezet ,por thjesht vjedhin pronesine intelektuale

une e mbyll ketu diskutimin tim

Advertise Here