Pershendetje cuna.Kam degjuar qe cosmote tv tek 9 grad hapen me smartcam,
ka ndokush dijeni se si?flas gjithmone per enigma 2.Faleminderit.
Pershendetje cuna.Kam degjuar qe cosmote tv tek 9 grad hapen me smartcam,
ka ndokush dijeni se si?flas gjithmone per enigma 2.Faleminderit.
Kjo funksionon keshtu:
Pasi instalon oscamin e tyre te modifikuar (oscam-smartcam) ai gjeneron nje kod.
Kete kodin bashke me parate(eurot) ja dergon atij botit dhe ai pastaj ka akses mbi boxin tend.
Linja aktivizohet permes mac addresse te boxit tend
Une vete nuk do ta beja edhe sikur te me kerkonin vetem kodin te pa shoqeruar me euro. Por gjithsecili vepron sipas menjes se vete.
KLM
Harova te shtoj se ai kodi ne fakt eshte mac addresse e boxit tend thjesht eshte pa pika apo viza ndermjet
psh nga keshtu xx:xx:xx:yy:yy:yy
eshte keshtu xxxxxxyyyyyy
Kur jane macaddr ne mes, padyshim qe ka edhe mundesi per pa leka, por i bie te behemi si ato speciet kerme ngrenese sepse dikujt qe ka paguar lekat per kete pune do ti biesh ne qafe.
Me sa kam lexuar une nga komentet e tua ti je shume i kujdesshem. Nderkohe qe keto jane pune per 'aventuriere' apo per ata qe vetem per te pare ca kanale TV nuk u intereson se kush ua ka ne kontroll boxin.
Prsh. Sot box xtrend 9200 enigma 2 me nxorri nje tabele me shkrimin :
Seeking (src:OTA) updater r20871 step 1/1 (100%) loking for update.....
Por asgje nuk vepronte! Pra,doli kjo tabele qe nuk ja di kuptimin!! Nuk shkarkonte asgje.Cfar eshte ??
A mund te me pergjigjet se perse: gjithmone qe ndez boxin xtrend ,me ngrin figura duke nxjerre tune failed??!! Me duhet ta fik e rindez boxin nga e para qe te filloje startimin normal.pra,me pak fjale,duhet bere procedura 2 here.
Pershendetje,si te kerkojme ndihme kur boxin e kemi me probleme.
1) Duhet pa tjeter te japim te dhenat fillestare per boxin.
2) Cfrar imazhi ka te instaluar boxi.
3) Perse ndodhi ky problem me boxin.
Punon me openplib6.2 !! Version me te ri te openpli kam provuar 7.1 por boxi krijonte crash shpesh dhe e nderrova.boxi eshte model XTREND 9200