Ndoshta ke te drejte se edhe une vete po dyshoj se fundmi se po shkruaj si kinez. Ndoshta vitet larg Shqiperise bejne te veten ne lidhje me gjuhen ametare.
Ajo qe kam dashur te them eshte se:
duke lexuar disa prej posteve te meparshem ku Androidit po i beheshin elozhe dhe aparateve linux(E2) po u behej varrimi (
vdiq mbreti - rrofte mbreti) thash te jap edhe une mendimin tim modest.
Kam thene se Androidi eshte i mire, per pafundesine e aplikacioneve qe te ofron, eshte i mire per te 'luajtur' dhe une besoj se kam 'luajtur' mjaftueshem me boxet android per te njerre konkluziionet personale.
Pra cilesia e figures ne linux(E2) 4K eshte me e mire se ne boxet android, madje nuk e kam fjalen vetem per kanalet satelitore, por edhe per IPTV. E njejta linje iptv e vendosur ne userbouquet ka cilesi me te mire figure sesa e vendosur ne te gjitha aplikacionet e mundshme te androidit flas per dy boxet android te permendur te postimi im. Personalisht edhe iptv me se shumti i shof ne E2.
Por kjo eshte thjesht deshira dhe perceptimi im. Ndoshta sepse androidi eshte me i pershtatshem per te rinjte dhe jo per 'pleq' si une.
Dhe ajo ku dua te dal eshte se kur deshiroj te shof TV sidomos nje ndeshje futbolli nuk marr pultin e androidit por ate te E2.
Besoj te jem me i kuptueshem kete rradhe
Te pershendes.