jegosii au inchis sateliti.org . trebuie sa facem ceva .
jegosii au inchis sateliti.org . trebuie sa facem ceva .
o sa-l gasim . asta sigur. eu zic sa punem toti bani sa cumparam un spatiu pe un server din china sau pria alta parte unde nu au cum sa-l mai inchida.
eu sunt dispus sa contribui cu 50e pe luna
De acord dar eu castig 220 euro intr-o luna
eu vb de mine , inca nici nu avem ce face cu ei . daca au nevoie eu dau altii nu stiu ce fac
Asa de inraiti sunt incat cred ca si in China il blocheaza.
Nu l-au inchis.Acasa am internet de la RDS, ei au oprit accesul la forumul lui Spaniolu.Aseara am crezut ca l-au hacuit,dar mam dus la servici si acolo am Romtelecom si pot sa intru pe site.Deci stati linistiti ca forumul exista in continuare.
nu cred , acum am sa-i lovesc si eu sub centura . fac scrisori la d+ rai premiere si la restul sa ma plang de pirateria de pe rdi . am sa fac scrisori peste tot unde e posibil si inposibil .
Eu nu am net de la RCS.Asta se intampla acum seara dupa ora 19.Uite ce apare cand vreau sa accesez siteul:
HostICan™ - Unmetered Bandwidth
It appears that your site has been suspended at the moment. Please view below possible reasons why your site has been suspended:
o Terms violation
o Hosting payment due
o Other possible reasons...
Please note that we encourage you (if you are the site owner) to get in contact with us as soon as possible to resolve this issue by submitting a support request.