Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 34 of 187 FirstFirst ... 92429323334353639445984134 ... LastLast
Results 331 to 340 of 1868

Thread: Mbyllur-Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Member
    Uploads
    0

Re: Cardsharing falas newcamd per te gjithe.

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    o plako se besoj se ju ngel hatri tja lej ket pune ribos un se jo se s'du po un punoj lale dhe 2 dit ne jave jam ne shpi dhe skam kohe per server, jam i gatshem me ju ndihmu po patet nevoje per nej gjo qe kam mundesi me e bo.per momentin po pres nje qbox dhe do shof ca do shpik nej gjo dhe do tu maj ne dijeni, dhe po gjeta nej gjo te sakte do e postoj si gjithmone.
    dhe i gjo tjeter, eshte dhe anesti qe eshte i interesuar, dhe besoj se do ju ndihmoje se me tha ne nji forum tjeter qe ishte super i gatshem.
    O Fiku un jam i gatshem dhe per server mer plak por ka disa probleme qe me prishin pune...

1.Une jetoj ne Tirane dhe e kam te pamundur te gjej kart SKY ketu sidomos dhe me ofert...

2.Nuk e di nqs se aparati im ka opsion e serverit apo jo,sepse per user me ben...

3.Internetin te mire e kam,por kompanit ketu sjane korrekte dhe cdo dite na nxjerrin probleme te ndryshme me linjen,luhatje dhe shkeputje.

Me pak llafe tek mua nuk ekziston çeshtja kam apo skam koh se dhe pos isha une ne shpi kam vllain ketu.Problemi qendron tek kto tre faktor nuk dua ti jem njeriu borxhli dhe inkorrekt per gjera qe sjane ne doren time.

Megjithate do shofim se cdo te bejm,deshira eshte e madhe per kete gje.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    1

Hej cuna, une kam vendosur qe ta mbush dreamboxin tim qe shkon tek 200 000leke te vjetra.
    Paketa sipas personit qe do e beje eshte e plote me te gjitha kanalet ngado qe ta kthesh. Po qe se eshte e mundur dhe behet une mund t'iu jap ndonje stacion apo ndeshjet ne fundjave.

Por mesa kam lexuar nuk lejohet te japesh sinjal nese nuk je tip administratori, pra kodet qe vendosen ne CCcam jane te tilla qe nuk ta lejojne shperndarjen.

Nese ndonjeri di se si ta beje shperndarjen mund te mathote dhe une do perpiqem te bej ndonje gje.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Albaniaboy View Post
    Hej cuna, une kam vendosur qe ta mbush dreamboxin tim qe shkon tek 200 000leke te vjetra.
    Paketa sipas personit qe do e beje eshte e plote me te gjitha kanalet ngado qe ta kthesh. Po qe se eshte e mundur dhe behet une mund t'iu jap ndonje stacion apo ndeshjet ne fundjave.

Por mesa kam lexuar nuk lejohet te japesh sinjal nese nuk je tip administratori, pra kodet qe vendosen ne CCcam jane te tilla qe nuk ta lejojne shperndarjen.

Nese ndonjeri di se si ta beje shperndarjen mund te mathote dhe une do perpiqem te bej ndonje gje.
    Ne radhe te pare duhet me e percaktu se cfare lidhje interneti ke ne shtepi. E ke IP statike apo dinamike? Me te paren mundesh sepse i ke portat e hapura me te dyten nuk mundesh.Pastaj seshte e thene prapeseprape sepse ai server qe te jep ty per 200 mije leke nuk te len te besh reshare se seshte budalla.E treta edhe nese te ben te japesh ndonje pakete ta shperndash ne forme reshare... duhet me bo i cik konfigurime tek filet cfg.etj etj... dmth te lexosh i cik me shume ...gjithsesi falemderit per disponibiletitin tend...Kshu duhen te jen te gjith shqiptaret me njeritjetrin e jo me 200 mije leke ne vit... si puna atyre marokeneve qe japin servera per nje vit i marrin leket e ne diten e trete ta mbyllin....Hajde ne casablanca thone te te rimbursojme...

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alenelb View Post
    Ne radhe te pare duhet me e percaktu se cfare lidhje interneti ke ne shtepi. E ke IP statike apo dinamike? Me te paren mundesh sepse i ke portat e hapura me te dyten nuk mundesh.Pastaj seshte e thene prapeseprape sepse ai server qe te jep ty per 200 mije leke nuk te len te besh reshare se seshte budalla.E treta edhe nese te ben te japesh ndonje pakete ta shperndash ne forme reshare... duhet me bo i cik konfigurime tek filet cfg.etj etj... dmth te lexosh i cik me shume ...gjithsesi falemderit per disponibiletitin tend...Kshu duhen te jen te gjith shqiptaret me njeritjetrin e jo me 200 mije leke ne vit... si puna atyre marokeneve qe japin servera per nje vit i marrin leket e ne diten e trete ta mbyllin....Hajde ne casablanca thone te te rimbursojme...
    Bravo çuna me pelqeni per vendosmerin e bashkebisedimeve qe beni,ne shqiptaret jemi ajka e ketij forumi,lexoj neper temat e te huajve qe duan qe nga çdo gje qe shperndajne te perfitojn diçka tjeter.Me pak llafe pun liçesh
    Dhe une po te kisha nje abonim te ndonje pakete do t'ju ja beja share po aq personave sa te me lejonte serveri.

Prandaj ka marr fund bota sot sepse jane ber gjith njerzit interesaxhij,dikur i pasuri i jepte bukë te varfërit,ndërsa sot: ku te rrjepin skalfin "TURP"
    Sot bota ka nevoj per njerzillek dhe bamirsi boll me nga perfitimet.

Me behet qefi qe ne pjesen e forumit tone Shqiptare po njof kaq shum bashkekombas qe e kuptojne se çdo te thot te jesh human :)

Member
    Uploads
    1

Epo cfare t'iu them une tjeter. Nese do te kisha ma shume kohe me dreambox edhe mund t'iu sqaroja me shume.
    Nuk e di nese mund te formojme ndonje server te ri ne no-ip dhe qe ketu te bejme ndarjen sikur te isha une server.

Kush di me shume le te flasi pasi une nuk mund t'iu them me shume.

Ndoshta po te konfigurohet si Camd3 apo dicka tjeter edhe mund te eci.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Albaniaboy View Post
    Epo cfare t'iu them une tjeter. Nese do te kisha ma shume kohe me dreambox edhe mund t'iu sqaroja me shume.
    Nuk e di nese mund te formojme ndonje server te ri ne no-ip dhe qe ketu te bejme ndarjen sikur te isha une server.

Kush di me shume le te flasi pasi une nuk mund t'iu them me shume.

Ndoshta po te konfigurohet si Camd3 apo dicka tjeter edhe mund te eci.

o albaniaboy ti shum flm qe interesohesh dhe do te na ndihmosh.e cmoj shum deshiren dhe vullnetin ten per te ndihmu te tjeret.Po te dija un lale do ta kisha tregu me gjith qef,po ce do qe jam i ri ne ket zanat dhe sia kam shum idene.O ribo , o fiku , o cuna flori te forumit he mer cuna ca thoni si do ia bejme me e ndihmu albaniaboyn per te bo ate server???

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

ART - SHOWTIME - S.VIEW - FREEX1,2DREAM - JSC SPORTS - ORBIT - INXTCTV - TSR SUISSE - C+ CSAT CYFRA - S.X ON TV - NOVA
    NAME : tv
    PROTOKOL : NewCamd5.25
    HOST : hishar-com.no-ip.biz
    DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    USER : hishar.com01 ---- hishar.com20
    PASS : hishar.com/vb3
    PORT : 5011 - 5012 - 5013 - 5014
    CAID : 0604 - 0603 - 0100 - 0500

Uploads
    40

Quote Originally Posted by tezenona View Post
    o albaniaboy ti shum flm qe interesohesh dhe do te na ndihmosh.e cmoj shum deshiren dhe vullnetin ten per te ndihmu te tjeret.Po te dija un lale do ta kisha tregu me gjith qef,po ce do qe jam i ri ne ket zanat dhe sia kam shum idene.O ribo , o fiku , o cuna flori te forumit he mer cuna ca thoni si do ia bejme me e ndihmu albaniaboyn per te bo ate server???
    un per momentin jam tu punu plako jam rrugve mos shiko se kam internet se e kam lapin me vete por kohe skam. un e lexova mesazhin po mora vesh gjo do shkruj prap ne lidhje me ket pune.

Uploads
    40

ART - showtime - JSC SPORTS - NOVA - TPS - ABSAT - SRG SUISSE ORBIT - CANAL+ F - CANAL NUMERICABLE - CYFRA + PREMIERE - POLSAT - ORANGE TVHD(13)- ZEE TV,CINEMA-ALFA PUNJABI(13e)- SKY IT - D+
    HOST : palbox.dyndns.org
    USER : pal1box -pal2box---- pal10box
    PASS : palbox.mine.nu
    PORT : 50000 - 50001 - 50002 --------------50028

Uploads
    40

ART - SHOWTIME
    HOST : www-tunisiagbox-com.no-ip.biz
    USER : best1 ------ best30
    PASS : tunisiagbox.com
    PORT : 2100
    CAID : 0604

ART - JSC SPORTS