Originally Posted by
fatosnatos
λοιπον επειδη εχετε κουρασει με τις θεραπειες σας για να δουμε λιγο τα παρακατω
προσοχη εχω κανει νεα εγγραφη ( ναι το παραδεχομαι ) μονο και μονο για προσωπικους λογους , η κανονικη μου εγγραφη ειναι απο τοτε που η σελιδα ηταν funfiles , οποτε οποιος νομιζει οτι ειμαι κανα καινουργιο φρουτο γελιεται οικτρα !!!!!!
και ξεκιναμε :
θεραπεια ,ή bestttttttttt θα μας εξηγησεις κατι ?
πως ολα τα κρυφα αρχεια πεφτουν στα χερια σου ?
1) κατα λαθος (ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)
2) πληρωνεις ( ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)
3) εχεις καποιο συμφερον , κερδος ( ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ)
δεν ειναι δυνατον αρχειακια που ΞΕΡΩ (μην ρωτατε πως) οτι ειναι κρυφα να μπαινουν μεσα στα αρχεια του , αν εχεις τα αρχ@@@@ δωστα στο κοινο.
Και μην πεις οτι αν τα δωσω θα κλεισουν σε μια μερα , αν εχεις ακρες (ή κανεις μονος σου τα αρχεια) θα βγαλεις αλλα. (υπαρχουν και καποια που δεν ξερω αλλα φαινονται οταν τα χρησιμοποιεις , ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ )
Πριν μια εβδομαδα δεν ηθελες να δωσεις οχι loader αλλα ουτε γραμμη , ξαφνικα μετα την παπαρια του ζωτου ξεκινησες να δινεις τα ΠΑΝΤΑ.Προσπαθεις να αποδειξεις κατι ??? (λεω εγω τωρα , μπας και θελεις να αποδειξεις οτι η καρτα εχει ζωη οποτε θα εχεις και πωλησεις).
Αν καποιος ανεβαζε μεχρι προχθες καποιο extra loader ή αρχειο τον εκραζες τωρα δινεις εσυ ?
Και στην τελικη αν υπαρχουν φημες οτι κατι αλλαζει οτι κατι κλεινει γιατι τρεχεις και μπαναρεις τα μελη ή στελνεις pm να σταματησουν οτι γραφουν ?
Οσο αναφορα τον mod Που εχει μεινει αληθεια αν ενα απλ μελος ειχει βρισει οσο εβρισε η θεραπεια αποψε θα τον ειχες μαυρισει ?
γιατι δεν κανεις το ιδιο και σημερα ?
ή και κατι αλλο ,στο παρελθον ρε θεραπεια ποσες φορες εχεις προκαλεσει και εχεις βρισει ? γιατι οταν πηρες ενα χρωματακι το επαιζεις ο γαμ@@@ και ο δερνω?
αυτο ειναι το πρωτο μου post με αυτο το Nick και μαλλον το τελευταιο (γιατι καποιοι δεν θα το αντεξουν και θα με μαυρισουν)
ελπιζω πριν σβηστει να το διαβασουν καποιοι και να ξυπνησουν και να καταλαβουν τι παιζεται.
αν εχετε τα κοτσια αφηστε το να κανουμε μια ωραια συζητηση