Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4567811 ... LastLast
Results 51 to 60 of 114

Thread: Einai tsoglania!

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Einai tsoglania!

Quote Originally Posted by therapia View Post
    pola mas ta pes file mou kai se efharistoume kai ola ta agouria tis laikis ston kolo sou na boune po po eho ebnefsi min figete katse na paragilo kai mia makaronada
    otan sou spaso ta kokala ena ena thelo na do tin fatsa sou.min ksexasis na paris kai tin KARIOLA TIN MANA SOU.thelo na di i POUTANA pos tis troi o gios tis

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    11

kalo vradi aderfares na mas ksanarthete
    Na sai kala re poustraki!!!! Tha eimaste panta konta sou vromokole!!!! Aksexastos gia alli mia fora poustrako moy!!!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cubesat View Post
    Na sai kala re poustraki!!!! Tha eimaste panta konta sou vromokole!!!! Aksexastos gia alli mia fora poustrako moy!!!!!
    katse mori min fevgis na grafto kai ego me alo onoma na me vrizo

Junior Member
    Uploads
    0

Tha ksanarthoume agapito mou paidi kai otan erthoume tha einai apo konta kai esy tha feygeis me xeiropedes.Mounopano tou kerata. Ase pou gia na erthoume tha prepei na 3emple3oume apo tin mana tou tin psoloroufixtra 3 meres edw varaei alipita kai leei mexri ton 15 augousto pou o gios mou tha stamatisei na vgazei files den stamataw (akous ekei vgazei files ahahahahahahahahaha) Poulaei files ithele na pei mallon...AAHAHAHAHAHAHAH KWLOPAIDARA.

H pio glykia leksi tou kosmou einai leksi mana, h pio glykia mana einai i dikia sou i poutana, eimai mamothrefto alla me tin diki sou mana me kserei pio kala ki ap ton patera sou i poutana...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Jim-Armao View Post
    Tha ksanarthoume agapito mou paidi kai otan erthoume tha einai apo konta kai esy tha feygeis me xeiropedes.Mounopano tou kerata. Ase pou gia na erthoume tha prepei na 3emple3oume apo tin mana tou tin psoloroufixtra 3 meres edw varaei alipita kai leei mexri ton 15 augousto pou o gios mou tha stamatisei na vgazei files den stamataw (akous ekei vgazei files ahahahahahahahahaha) Poulaei files ithele na pei mallon...AAHAHAHAHAHAHAH KWLOPAIDARA.

H pio glykia leksi tou kosmou einai leksi mana, h pio glykia mana einai i dikia sou i poutana, eimai mamothrefto alla me tin diki sou mana me kserei pio kala ki ap ton patera sou i poutana...
    min kanete etsi piaste ali doulia kai afste to eborio karton tebelhanadesnapate ikodomi ante palio tsoglania kalomathate kai sasepias panikos tora pou tha sas piasi lorda etsi ine afta ta pragmata oti pirate pirate doulia tora i hrisi efkeria ine gemati

Senior Member
    Uploads
    11

katse mori min fevgis na grafto kai ego me alo onoma na me vrizo
    Koita vre tin kariola poy den me finei na pao gia ypno!!! Bre poustako, goustareis eeee;;;;; Sou aresei na se vrizo eee;;; se pernoun ta galata , e;;;;
    Ama goustareis mpaino kai me to diko soy na se brizo!!!! Poustrako!!!!!!

xalali soy kai ta 100 eyro, perasa yperoxa, mporei na min ksereis na ftiaxneis arxeia, alla me ton kolarako ftiaxneis kala emena!!! kai to kavli moy einai synexeia orthio!!!! Ante kalo brady se syxathika gia simera!!! Ntisoy kai pigene spiti tora!!! Ante palio poustrako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Kalo brady!!!

Junior Member
    Uploads
    0

min kanete etsi piaste ali doulia kai afste to eborio karton tebelhanadesnapate ikodomi ante palio tsoglania kalomathate kai sasepias panikos tora pou tha sas piasi lorda etsi ine afta ta pragmata oti pirate pirate doulia tora i hrisi efkeria ine gemati
    Mou aresei pou periautologeis....eisai polu psonio pou milas gia ton eauto sou oli mera...na dw twra pou tha vriskeis lefta gia efedrines....ahhahaahah

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cubesat View Post
    Koita vre tin kariola poy den me finei na pao gia ypno!!! Bre poustako, goustareis eeee;;;;; Sou aresei na se vrizo eee;;; se pernoun ta galata , e;;;;
    Ama goustareis mpaino kai me to diko soy na se brizo!!!! Poustrako!!!!!!

xalali soy kai ta 100 eyro, perasa yperoxa, mporei na min ksereis na ftiaxneis arxeia, alla me ton kolarako ftiaxneis kala emena!!! kai to kavli moy einai synexeia orthio!!!! Ante kalo brady se syxathika gia simera!!! Ntisoy kai pigene spiti tora!!! Ante palio poustrako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Kalo brady!!!
    avrio stile mou tin kori sou min to ksehasis tha tis doso kalo hartziliki

Senior Member
    Uploads
    11

Tora poy eipa na fygo, arxises kai esy tis mantinades re jim;;;
    Pos na fygo tora , e?

Senior Member
    Uploads
    0

Mou aresei pou periautologeis....eisai polu psonio pou milas gia ton eauto sou oli mera...na dw twra pou tha vriskeis lefta gia efedrines....ahhahaahah
    tha vgalo sto pezodromio tin mana sou kai kati tha mazepso

Page 6 of 12 FirstFirst ... 4567811 ... LastLast
Advertise Here