thanks...........φίλε.
thanks...........φίλε.
an thelete kai ti diki mou gnomi pistevo pos auti ti stigmi i arxiki selida tou ellinikou section einai para poli kali! to provlima vevaia einai ta kainouria post ap'osous den exoun ipomoni kai den diavazoun! s'uto mporeite na kanete ena kainourio stiky thread pou na onomazetai p.x. ''grigores apantiseis'' i kapos etsi kai na periexei mesa tin erotisi tou kathe viastikou xoris na gemizoume kainouria threads! apo kei tha mporoume na tous apantame amesa gia to pou tha vroune auto pou theloune stelnontas tous sta ipolipa stiky threads pou iparxoun! tapeina lefteris!
Tha parakalousa tous admin na anoixoun ena themma gia Sky-Sharing ean auto ginete.Gnomes,pos douleuei,receivers ktl,poso kanoun oi receivers.
Epeidi me endiaferei to themma auto kai nomizo kai pollous allous edw.
Μια πρωτη καλή ενεργεια, κατα την γνωμη μου, θα ηταν να διαγραφουν τα σβησμενα ή κενα θεμετα και να γινουν οι επικεφαλιδες ομοιομορφες
Γιάννης
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που λείπει απ' τη πρώτη σελίδα, είναι κάποιοι οδηγοί, του πώς να γίνονται κάποια πράγματα, για αρχάριους. Κλειστά, για να μην γράφει ο καθένας του κεφαλιού του, και αναλυτικά, ώστε και ο πιο αρχάριος να καταλαβαίνει σαν πρώτη ιδέα τουλάχιστον που βαδίζει. Πιστεύω ότι θα γλιτώσει από πολύ κόπο τους Mod και άλλα έμπειρα μέλη που βοηθάνε, να σχολιάζουν και να διαγράφουν ανώφελα ποστ. Εγώ ας πούμε για παράδειγμα, είμαι τελείως αρχάριος, όμως μέχρι και σήμερα δεν είχα κάνει ούτε ένα ποστ εκτός του καλωσορίσματος, για να μην πετάω κοτσάνες με ερωτήσεις που έχουν χιλιοαπαντηθεί. Σκέφτηκα πρώτα να βγάλω τα μάτια μου στο διάβασμα, και μετά εύλογα σαν νέος χρήστης να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Όμως δεν έχω μάθει ούτε τα βασικά, και αυτό δεν οφείλεται στο ότι είμαι βλάκας, ούτε στο ότι όλες μου οι απορίες δεν είναι λυμένες κάπου εδώ μέσα. Το ξέρω ότι είναι. Να τις βρω ψάχνω... Πιστεύω λοιπόν ότι με κάποιους οδηγούς θα μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανώφελων ποστ, και εσάς κύριοι Mod δεν θα σας γίνονται τα νεύρα χορδές, ούτε θα χαλάτε τη ζαχαρένια σας.