Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 74

Thread: Gamma Card update..

Banned
    Uploads
    40

Re: Gamma Card update..

Quote Originally Posted by emiljano View Post
    a mund te me thoj dikush cfare paketash hap GAMMA CART pervec NOVA GREECE???

nOva 13E
    shOwtime down
    ART 7W
    Pink 16E
    Bulsatcom 39E <----- Info

2. Advertise Here
    Contributing Member emiljano's Avatar
    Uploads
    44

faleminderit

Banned
    Uploads
    40

nova gr & cy
    freskimi i ri per nova

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

persh, mund te me thote njeri ne cilat aparate punon gamma carad? a punon kjo karte ne aparatet me chip ali??

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

gjeta nje teme shife nje here ketu merri me radhe nga 1 deri ne 5 ka disa emra qe konfirmojne persona qe ben per x aparat, shife mos gjen tendin aty. megjithate pashe qe nje mod po reklamonte nje karte tjetere gamma plus me duket, qe keshtu mos u ngut nje here nqs ke bere ne mend me blere.

persh!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    gjeta nje teme shife nje here ketu merri me radhe nga 1 deri ne 5 ka disa emra qe konfirmojne persona qe ben per x aparat, shife mos gjen tendin aty. megjithate pashe qe nje mod po reklamonte nje karte tjetere gamma plus me duket, qe keshtu mos u ngut nje here nqs ke bere ne mend me blere.

persh!
    ok faleminderit SkinArt, me sa pashe aparati tim e suportonte kete lloj kate 6300cu super, gje e mire por ne fakt nuk po interesohem per te blere ,vetem desha te di nese gamma punon ne reciverat me Chip ALI3329E [ZETA] ?

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

vallai zdi gjo fare per ket gje zeta, edhe une 6300 e kam, sot eshte veshtire te blesh karta me cpo shikojme qe dalin paisje si keto sharing via satelite, kushedi mbase punohet me shume per to se sa per kartat...

edhe une out fare jam per momentin, gamma e kam shume qejf ta dija e kisha blere ne vend te abres ne fillim, por iku tani... megjithate kam frike te blej nje te tille sot aq me teper kur thojne po del nje tjeter e nje tjeter... Po nga nje here duhet me qene edhe i guximshem abren me idene qe do prishet neser e bleva 50mije, por shkoje gati 7muaj nga te cilat vetem vlaanderen me ka dhene kenaqesine te tjerat kane qene siklet nje e dy nderro softin... per gamma me cthojne nova ecen mire prej 2 vjetesh nova seshte keq por nuk e di personalisht nuk do rezikoja ne kete moment pa pare cdo dali ne drite me keto morebox dhe micro... mendoj edhe ti prit nje here shif, pyt interesohu andej ktej ke ndonje qe ka burime te sigurta e mandej bej si ta ndiesh ja vlen ose jo.

persh

ps. nga nje here nuk eshte prob vetem tek leket, por nuk duhet te harrojme sikletin qe te japin nje e dy te nderrosh soft ose firmware kjo eshte me e bukura me disa paketa.

Uploads
    4

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    vallai zdi gjo fare per ket gje zeta, edhe une 6300 e kam, sot eshte veshtire te blesh karta me cpo shikojme qe dalin paisje si keto sharing via satelite, kushedi mbase punohet me shume per to se sa per kartat...

edhe une out fare jam per momentin, gamma e kam shume qejf ta dija e kisha blere ne vend te abres ne fillim, por iku tani... megjithate kam frike te blej nje te tille sot aq me teper kur thojne po del nje tjeter e nje tjeter... Po nga nje here duhet me qene edhe i guximshem abren me idene qe do prishet neser e bleva 50mije, por shkoje gati 7muaj nga te cilat vetem vlaanderen me ka dhene kenaqesine te tjerat kane qene siklet nje e dy nderro softin... per gamma me cthojne nova ecen mire prej 2 vjetesh nova seshte keq por nuk e di personalisht nuk do rezikoja ne kete moment pa pare cdo dali ne drite me keto morebox dhe micro... mendoj edhe ti prit nje here shif, pyt interesohu andej ktej ke ndonje qe ka burime te sigurta e mandej bej si ta ndiesh ja vlen ose jo.

persh

ps. nga nje here nuk eshte prob vetem tek leket, por nuk duhet te harrojme sikletin qe te japin nje e dy te nderrosh soft ose firmware kjo eshte me e bukura me disa paketa.
    ke te drejte , tani keto pajisjet qe bejne share nga satelite jane konkurece e forte e ketyre kartave dhe un mendoj se edhe pak kohe dhe keto pajisje do jene me te perhapura pra me nje fjale do zvendesojne karat.
    gjithashu sic e the dhe ti qe nuk eshte problemi vetem tek leket por tek sikleti i fresikmit te softit. sa per tv vlaanderen e ka kete te mire qe i ndrron nje here ne dy muaj por e keqja eshte se abra nuk arrin ti hape te gjitha kanalet e kesaj pakete.
    edhe dicka pa e zgjatur shume se mos kemi dale jash teme. me vjen nje cik cudi qe thua
    edhe une out fare jam per momentin
    pasi me 6300cu super mund te realizosh gbox share.kjo eshte nje zgjidhe e mire

Senior Member
    Uploads
    1,132

meqe ka postu kte file dhe mund ti sherbeje dikujt spo e fshi kte mesazh ne anglisht.

its for education purpose only it opens to all gamma gr but with coco are not grc load it with besttt loader 2.1
    it works to gamma card coco means country code

VIP Member <<fredi111>>'s Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bobi View Post
    just got a gammacard today from:kiwi....pe,programmed with file 29-8-09
    and surprice,clear both nova gr&cy
    use besttt loader 2.1
    Please write Albanian

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Advertise Here