nOva 13E
shOwtime down
ART 7W
Pink 16E
Bulsatcom 39E <----- Info
nOva 13E
shOwtime down
ART 7W
Pink 16E
Bulsatcom 39E <----- Info
faleminderit
freskimi i ri per novanova gr & cy
persh, mund te me thote njeri ne cilat aparate punon gamma carad? a punon kjo karte ne aparatet me chip ali??![]()
gjeta nje teme shife nje here ketu merri me radhe nga 1 deri ne 5 ka disa emra qe konfirmojne persona qe ben per x aparat, shife mos gjen tendin aty. megjithate pashe qe nje mod po reklamonte nje karte tjetere gamma plus me duket, qe keshtu mos u ngut nje here nqs ke bere ne mend me blere.
persh!
vallai zdi gjo fare per ket gje zeta, edhe une 6300 e kam, sot eshte veshtire te blesh karta me cpo shikojme qe dalin paisje si keto sharing via satelite, kushedi mbase punohet me shume per to se sa per kartat...
edhe une out fare jam per momentin, gamma e kam shume qejf ta dija e kisha blere ne vend te abres ne fillim, por iku tani... megjithate kam frike te blej nje te tille sot aq me teper kur thojne po del nje tjeter e nje tjeter... Po nga nje here duhet me qene edhe i guximshem abren me idene qe do prishet neser e bleva 50mije, por shkoje gati 7muaj nga te cilat vetem vlaanderen me ka dhene kenaqesine te tjerat kane qene siklet nje e dy nderro softin... per gamma me cthojne nova ecen mire prej 2 vjetesh nova seshte keq por nuk e di personalisht nuk do rezikoja ne kete moment pa pare cdo dali ne drite me keto morebox dhe micro... mendoj edhe ti prit nje here shif, pyt interesohu andej ktej ke ndonje qe ka burime te sigurta e mandej bej si ta ndiesh ja vlen ose jo.
persh
ps. nga nje here nuk eshte prob vetem tek leket, por nuk duhet te harrojme sikletin qe te japin nje e dy te nderrosh soft ose firmware kjo eshte me e bukura me disa paketa.
ke te drejte , tani keto pajisjet qe bejne share nga satelite jane konkurece e forte e ketyre kartave dhe un mendoj se edhe pak kohe dhe keto pajisje do jene me te perhapura pra me nje fjale do zvendesojne karat.
gjithashu sic e the dhe ti qe nuk eshte problemi vetem tek leket por tek sikleti i fresikmit te softit. sa per tv vlaanderen e ka kete te mire qe i ndrron nje here ne dy muaj por e keqja eshte se abra nuk arrin ti hape te gjitha kanalet e kesaj pakete.
edhe dicka pa e zgjatur shume se mos kemi dale jash teme. me vjen nje cik cudi qe thuapasi me 6300cu super mund te realizosh gbox share.kjo eshte nje zgjidhe e mireedhe une out fare jam per momentin
meqe ka postu kte file dhe mund ti sherbeje dikujt spo e fshi kte mesazh ne anglisht.
its for education purpose only it opens to all gamma gr but with coco are not grc load it with besttt loader 2.1
it works to gamma card coco means country code