Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 39 of 217 FirstFirst ... 142934373839404144496489139 ... LastLast
Results 381 to 390 of 2167

Thread: Ergasia Gia Tin Evresi Tou Mitroou F? Tis Gatas Mou!

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Ergasia Gia Tin Evresi Tou Arithmou Mitroou F? Tis Gata Mou!

mh biazeste vre paidia akoma sto prwto bhma eimaste na broume ti f einai ta gatia mas.Tha mas poune meta ti prepei na kanoume mh biazeste :)

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Ok, συγγνώμη για το προηγούμενο post μου! Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο βήμα.

Εμένα είναι F9 με 1.4 OS.

Member
    Uploads
    0

kalispera.eyto pou paratirisa einai oti otan fortwnw fileta ews 3-4kb panta pernw tis idies times se 3f,enw ean to arxeio einai megalitero px.27,7kb tote exw diaforetika apotelesmata.eyxaristw.ante na doume ti 8a doume...

Senior Member kak0s's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by geoge d View Post
    kalispera.eyto pou paratirisa einai oti otan fortwnw fileta ews 3-4kb panta pernw tis idies times se 3f,enw ean to arxeio einai megalitero px.27,7kb tote exw diaforetika apotelesmata.eyxaristw.ante na doume ti 8a doume...
    file mou den einai anagki na vazeis diafora fileta diavase to mathima na deis ti prepei na kaneis......o skopos einai ops leei kai titlos ergasia!!!!ksna sxolio osi den pane! :) pane apo tin arxei kai des ti akrivos prepei na kaneis!

Junior Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα, αλλη μια με F11 kai os 1.4, πεφωτισμένη ...

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

tora poy perasa to sosto arxeio paramenei f17

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gvardal View Post
    Απ' ό,τι παρατήρησα και στη δική μου κάρτα, έχει δίκιο ο foufoutos7. (παρεμπιπτόντος, ωραίο nick έχεις!)
    Μάλλον είχα έμπνευση όταν το σκέφτηκα το username
    Quote Originally Posted by gvardal View Post
    Επίσης, η γραμμή που δίνει HSN από την γραμμή που δίνει prov00 απέχουν πάντα 16 γραμμές, π.χ. 9 το hsn, 25 το prov00, τουλάχιστον στη δικιά μου κάρτα F9, όποιο αρχείο κι αν φορτώσω. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά μήπως υπάρχουν 16 παρτίδες καρτών και κάθε γραμμή δίνει HSN σε διαφορετική παρτίδα?
    Δεν ξέρω πόσες παρτίδες υπάρχουν, αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι στην παρατήρηση που έκανες. Στις δικές μου που δοκίμασα, 16 γραμμές απέχει η γραμμή που δίνει prov10 και όχι prov00. Το prov00 δίνεται 8 γραμμές μετά τον Χασάν.

Επίσης, ο tapsakias που έχει ποστάρει κι αυτός αναλυτικά τη δομή που του έβγαλε το EMK εδώ (αυτός έχει F.6), φαίνεται ότι το prov00 το παίρνει 16 γραμμές μετά το Χασάν (όπως κι εσύ) και το prov10 24 γραμμές μετά το Χασάν και 8 μετά το prov00.

Άρα μετά τη γραμμή που δίνει Χασάν (που είναι και η πιο σημαντική για την ταξινόμηση που κάνουμε) φαίνεται το 8 και τα πολλαπλάσια αυτού να έχουν μια κάποια σημασία σε σχέση με τις κάρτες μας (δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες).

Member
    Uploads
    0

Re: Ergasia Gia Tin Evresi Tou Mitroou F? Tis Gata Mou!

Quote Originally Posted by UnicornGR View Post
    Αν στη 17 παιρνεις χασαν, ναι εισαι f17.
    Και τωρα περιμενε να συνεχισουμε την εργασια.
    Επιβεβαιωνω το F.17 με την εξης διαδικασια. Ξαναπερασα το _5. Στο 15ο-16ο "received" τραβηξα την καρτα απο τον programmer και μετα με reset το χασαν ηταν FFFFFF. Ξανακανα το ιδιο, αλλα αυτη τη φορα εβγαλα την καρτα μετα τη 17η γραμμη. Εκανα reset και ειχε παρει χασαν (το ιδιο που παιρνει και αν το αρχειο φορτωθει κανονικα).

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Μάλλον είχα έμπνευση όταν το σκέφτηκα το username

Δεν ξέρω πόσες παρτίδες υπάρχουν, αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι στην παρατήρηση που έκανες. Στις δικές μου που δοκίμασα, 16 γραμμές απέχει η γραμμή που δίνει prov10 και όχι prov00. Το prov00 δίνεται 8 γραμμές μετά τον Χασάν.

Επίσης, ο tapsakias που έχει ποστάρει κι αυτός αναλυτικά τη δομή που του έβγαλε το EMK εδώ (αυτός έχει F.6), φαίνεται ότι το prov00 το παίρνει 16 γραμμές μετά το Χασάν (όπως κι εσύ) και το prov10 24 γραμμές μετά το Χασάν και 8 μετά το prov00.

Άρα μετά τη γραμμή που δίνει Χασάν (που είναι και η πιο σημαντική για την ταξινόμηση που κάνουμε) φαίνεται το 8 και τα πολλαπλάσια αυτού να έχουν μια κάποια σημασία σε σχέση με τις κάρτες μας (δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες).
    Επιβεβαιώνω αυτό που λες για τον prov10, αλλά δεν βιάζομαι, περιμένω τον Ampelioti για τα περεταίρω.

Quote Originally Posted by drspiros View Post
    Επιβεβαιωνω το F.17 με την εξης διαδικασια. Ξαναπερασα το _5. Στο 15ο-16ο "received" τραβηξα την καρτα απο τον programmer και μετα με reset το χασαν ηταν FFFFFF. Ξανακανα το ιδιο, αλλα αυτη τη φορα εβγαλα την καρτα μετα τη 17η γραμμη. Εκανα reset και ειχε παρει χασαν (το ιδιο που παιρνει και αν το αρχειο φορτωθει κανονικα).
    Μη βγάζεις την κάρτα από τον programmer όταν δουλεύει, μπορεί να της κάνεις ζημιά. Μπορείς να κάνεις το ίδιο στέλνοντας ως string την πρώτη εντολή και μετά μία-μία μέχρι να δεις ποιά σου δίνει το HSN.

Φιλικά, Γιώργος.

Senior Member edinio's Avatar
    Uploads
    0

dokimasa 1 simera qe ine pali f.17 .. telika poli f17 exi pesi

Advertise Here