mh biazeste vre paidia akoma sto prwto bhma eimaste na broume ti f einai ta gatia mas.Tha mas poune meta ti prepei na kanoume mh biazeste :)
mh biazeste vre paidia akoma sto prwto bhma eimaste na broume ti f einai ta gatia mas.Tha mas poune meta ti prepei na kanoume mh biazeste :)
Ok, συγγνώμη για το προηγούμενο post μου! Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο βήμα.
Εμένα είναι F9 με 1.4 OS.
kalispera.eyto pou paratirisa einai oti otan fortwnw fileta ews 3-4kb panta pernw tis idies times se 3f,enw ean to arxeio einai megalitero px.27,7kb tote exw diaforetika apotelesmata.eyxaristw.ante na doume ti 8a doume...
Καλησπέρα, αλλη μια με F11 kai os 1.4, πεφωτισμένη ...
tora poy perasa to sosto arxeio paramenei f17
Μάλλον είχα έμπνευση όταν το σκέφτηκα το username
Δεν ξέρω πόσες παρτίδες υπάρχουν, αλλά θέλω να συμπληρώσω κάτι στην παρατήρηση που έκανες. Στις δικές μου που δοκίμασα, 16 γραμμές απέχει η γραμμή που δίνει prov10 και όχι prov00. Το prov00 δίνεται 8 γραμμές μετά τον Χασάν.
Επίσης, ο tapsakias που έχει ποστάρει κι αυτός αναλυτικά τη δομή που του έβγαλε το EMK εδώ (αυτός έχει F.6), φαίνεται ότι το prov00 το παίρνει 16 γραμμές μετά το Χασάν (όπως κι εσύ) και το prov10 24 γραμμές μετά το Χασάν και 8 μετά το prov00.
Άρα μετά τη γραμμή που δίνει Χασάν (που είναι και η πιο σημαντική για την ταξινόμηση που κάνουμε) φαίνεται το 8 και τα πολλαπλάσια αυτού να έχουν μια κάποια σημασία σε σχέση με τις κάρτες μας (δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες).
Επιβεβαιωνω το F.17 με την εξης διαδικασια. Ξαναπερασα το _5. Στο 15ο-16ο "received" τραβηξα την καρτα απο τον programmer και μετα με reset το χασαν ηταν FFFFFF. Ξανακανα το ιδιο, αλλα αυτη τη φορα εβγαλα την καρτα μετα τη 17η γραμμη. Εκανα reset και ειχε παρει χασαν (το ιδιο που παιρνει και αν το αρχειο φορτωθει κανονικα).
Επιβεβαιώνω αυτό που λες για τον prov10, αλλά δεν βιάζομαι, περιμένω τον Ampelioti για τα περεταίρω.
Μη βγάζεις την κάρτα από τον programmer όταν δουλεύει, μπορεί να της κάνεις ζημιά. Μπορείς να κάνεις το ίδιο στέλνοντας ως string την πρώτη εντολή και μετά μία-μία μέχρι να δεις ποιά σου δίνει το HSN.
Φιλικά, Γιώργος.
dokimasa 1 simera qe ine pali f.17 .. telika poli f17 exi pesi