Όπως έγραψα στο πόστ μου αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...στο επισημαίνω :)
Quote Originally Posted by brandon7gr View Post
Κατέβασα λοιπον και απο το 3o post του tasosgr τον downloader !!
se eyxaristo de to eixa proseksei
Όπως έγραψα στο πόστ μου αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...στο επισημαίνω :)
Quote Originally Posted by brandon7gr View Post
Κατέβασα λοιπον και απο το 3o post του tasosgr τον downloader !!
se eyxaristo de to eixa proseksei
Geia xara. Prota prota sorry pou xa8ika ex8es alla 8ema adia8etisa... Eixaristo gia tis apantiseis sas mono 8a epanalavo pos afou den ginetai ERASE stin Modula apo to Cas interface studio me to Cas3+ Kai anagkazomai na patao ESCAPE gia na diakopso tin diadikasias tou Erase tote tipota den grafetai se autin oute to Update alla sto telos oute Kai to xilinx pou upoti8etai pos perasa Kai as mou egrapse saccesfull opos Kai otan Kano update. Kano La8os.?
Tora epidi eimai sto nosokomio Kai Gia ligi Ora akoma den 8a mporo na parakolou8iso, alla se ligo 8a epanel8o. An exei kapoios na mou pei Kati ep' aftoy 8a anameno. Euxaristo.
Xaireto.
Για την συγκεκριμενη μοντουλα δεν μπορω να σου πω ομως θα σου πω για το cas3.
Μερικες φορες δεν λειτουργει κανονικα εξαρτατε ισως και τι λειτουργικο εχει καποιος ειτε σε πια usb εχει ειτε εαν εχει και αλλες συσκευες στις usb θυρες δεν γνωριζω ακριβως τους παραγοντες.
Τεσπα και εμενα μια magic στην αρχη την προγραματισε μια χαρα μετα αλλη μερα μου καθε φορα που την προγραμματιζα μου εβγαζε ενα καρο λαθη οτι ειχε μετα τον προγραματισμο και μετα δεν λειτουργουσε καθολου και δεν αναγνωριζοταν απο τον δεκτη.
Υπεθεσα οτι τα επεξε ο μοντουλα αλλα εφτυχος δεν ηταν ετσι τα πραγματα μια μερα λεω κατσε να την βαλω αχρηστη ειναι που ειναι αλλα προσ ςκπληξη μου προγραματιστηκε μια χαρα και λειτουργει μια χαρα χωρις προβλημα.
Οποτε για δοκιμασε και αυτη την περιπτωση βγαλε αν εχεις εξωτερικους σκληρους η στικακια σε διπλανες θυρες usb.
Κλεισε τον υπολογιστη για λιγη ωρα και ανοιξε τον μετα.
Κλεισε οτι παραξενο προγραμμα φορτωνει με την εκκινηση που ισως να επηρεαζει.
Συνεδεσε το cas3 και σε αλλες usb θυρες.
Αν ο υπολογιστης σου εχει μπροστα usb αλλα και πισω δοκιμασε στις πισω usb.
Κανε δοκιμες δεν χανεις τιποτα.
Ok αυτό που μου λες το βρίσκω πολύ σωστό και μου το πρότεινε και άλλος φίλος ακριβός με τα ίδια λόγια. Αν και εκτός από ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι σε USB δεν έχω επάνω κάτι άλλο αλλά στην αρχή δεν έβγαζαν το σειριακό που το έχω επάνω για φόρτωμα γάτας η τιτας και την Diablo cam2 την αναβαθμίζει πάντα μια χαρά. Άλλο όμως Diablo που είναι κάτι νέο και της ίδιας εταιρίας Duolabs και άλλο μια modula του 2005 που τότε δεν υπήρχε το Cas3+ αλλά νομίζω στην καλύτερη το Cas2 non plus.
Το PC έχει πολλές θύρες USB και φυσικά πολλούς controllers. Ίσως αλλάζοντας να μην μου βγάλει αυτό το περίεργο μήνυμα που βγάζει πάντα και αναφέρεται σε κάτι σχετικό όπου μου βγάζει την modula σε κάτι σαν Read Only.
Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και για την ιστορία θα ενημερώσω.
Χαιρετώ.
Χαιρετώ την παρέα...
Έχω μια Zeta Cam κίτρινη βερσιόν 1.20...αλλα κολλάει κάθε 2-3 λεπτά με την τίτα.
Aπό ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ αν περάσω την kamilz 1.17 θα παίζει χωρίς πρόβλημα ...είναι έτσι???
Μοβ irdeto cam.
Ασχέτως με την Matrix που δεν βρήκα ακόμα χρόνο να ασχοληθώ να σας πω παίδες ότι όποιος ψάχνετε για Modula σε irdeto η καλύτερη για πολλούς λόγους και μετά από πολύ ψάξιμο είναι η Μοβ irdeto όπου παίζει τα πάντα σε irdeto (γάτες, τιτα..) και μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει και με τις νέες της Αβον δίχως να χρειάζεται τον δικό της δέκτη τουλάχιστον σίγουρα μέχρι να γίνει αν γίνει κάποτε το irdeto σε version 3, αλλά και τότε ποιος ξέρει... (Αν έχω λάθος πληροφορίες παρακαλώ διορθώστε με.) Εγώ την πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τιμή 45 Ευρώπουλα..
Υ.Γ Το λάθος πληροφορίες αφορά το θέμα με τις νέες της @βον που απλά το έχω διαβάσει και το μεταφέρω αλλά το έχω διασταυρώσει πολλές φορές από πολλά forum και από φίλους και γνωστούς.
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ post ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕ ΤΙΤΑ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ modules.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟ.ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΚΤΗ dgk-sat dst-301 ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΤΑ.ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ Μodule ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΚΤΗ..ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ,e-bay ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ module ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ modules ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΤΑ(Π.Χ ΖΕΤΑ ΜΟΝΟ Η ΚΙΤΡΙΝΗ Ή ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ, ΜΑΤRΙΧ ΜΟΝΟ H REVOLUTION)?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..
Στο απάνω πόστ γράφω ακριβός για αυτό το θέμα. Κοίτα φίλε μου ότι θες εσύ θα πάρεις απλά εγώ θα σου πω αν θέλεις μια modula καθαρά για αυτό που λες η Μόβ irdeto είναι η καλύτερη. Το λέω με τόση σιγουριά γιατί το έψαξα πολύ πριν την πάρω. Είναι φτηνή αλλά δεν θα σου κάνει άλλα κόλπα. Μια Modula που είναι συμβατή και ανοίγει και πολλά μπουκέτα είναι η Diablo cam2 (v2.9) που είναι νέα από μια πολύ αξιόπιστη εταιρία (Duolabs) και ήδη έχει μεγάλη υποστήριξη όπως ακόμα συνεχίζεται και με την Diablo cam (v2.3) που όμως είναι αρκετά ακριβότερη και θέλεις και programmer Cas3+ (άλλα έξοδα) για να την προγραμματίζεις.
Χαιρετώ