a mund te me ndihmoj ndokush kam DM 500 dhe nuk di si te regjistroj kanale manualisht imagen e kam darkstar 2
hidhi liste kanalesh mo shoku nga image,i ke te gatshme dhe update-uar
ku duhet ta vendosi Cccam.cfg ne sifteam 1.9.3d???
me falni se po nderhyj sepse pyetja eshte per tjerkend, une te rekomandoj mos e ngarko shume ap sepse ka memorie te vogel dhe do te bllokohet fare,pastaj do detyrohesh ti fshish prape.
A mund te me ndihmoj ndokush se qfare duhet konfiguruar ne pc per te Share PPPOE internet connection, interneti me vjen nga Broandband i Ipkos. I kam dy karta te rrjetit ne PC dhe e di qe eshte e mundur te realizohet Share internet connection permes kesaj metode (dmth me ane te dy kartave te rrjetit).Poashtu e kam edhe Crossover kabllin per ta lidhur Dreambox me Pc. Vetem konfigurimi me mungon. Faleminderit
DM500S ka memorie shume te vogel dhe vetem me cccam dhe listen e kanaleve te shkon me moria 50% keshtu qe po ti hedhesh skin do te shkoj 80% qe do te thote se eshte shume e ngarkuar. Une do te rekomandoja qe te mos i hidhje asnje skin apo plugin sepse do te bllokohet ate qe te thashe me larte besoj se te mjaftojne per te pare tv.