Ναι, ωραία είναι που βλέπουμε δεν λέω το αντίθετο, αλλά καλό θα ήταν κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω να μας εξηγούσε τι κάνει την διαφορά σε αυτό το αρχείο σε σχέση με τα προηγούμενα (έπαιζε η κάρτα μου cy Και με παλαιότερο αρχείο).
Καλησπερα και απο εμενα φιλοι μου.
Επιτρεψτε μου να πω την αποψη μου και εγω πανω στα γραφομενα σας.
Ενταξει φιλε Γιωργο εν μερει εχεις δικιο και ειναι απολυτα λογικο αυτο που λες,σε πολλους φιλους εδω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους,δεν τους αρεσει καποιος να γραφεται να τσιμπαει ενα αρχειο και να φευγει.Οι ερωτησεις που γινονται ειναι δειγμα οτι υπαρχει ενδιαφερον και το σιγουρο ειναι οτι διαβαζονται απο πολλους και σιγουρα και απο αυτους που εχουν τις απαντησεις σε αυτες.Η προιστορια δειχνει οτι σιγουρα εδω μεσα ολα ξεκαθαριζουν καποια στιγμη,μεσα απο συζητησεις ακομα και μεσα απο ομηρικους καυγαδες που εχουν γινει στο παρελθον εδω.
Τελειωνοντας για να μην σας κουραζω μην ξεχνατε οτι χομπιστες ειμαστε βρε παιδια,θα ανταλλαξουμε μια αποψη,θα μαθουμε κατι που δεν το γνωριζαμε και θα μοιραστουμε και κατι νεο η παλιο που ξερουμε εμεις ,θα πουμε ενα γεια σε καποιον που καναμε φιλο εδω,θα αστειευτουμε,θα γελασουμε,θα μιλησουμε και σοβαρα.Γιαυτο δεν εχουμε γινει μελη αυτου του φορουμ και φιλοι της Ελληνικης Κοινοτητας?
Φιλικα Τζιμακος
ΥΓ Κανονικα ειμαστε off topic και καλυτερα θα ηταν να μεταφερθουν στις συζητησεις.
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση έχω για το αν φορτώνω το cy for ever σωστά.
1. Ανοίγω τον EMK
2. Reset
3. Clean
4. Load gam (και φορτώνω το 1 ή το 2 file)
5. Send to card
Μόλις βάζω την κάρτα στον δέκτη μου βγάζει wrong card. Τι κάνω λάθος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
den prepi na kanis ''clean'' giati i karta ginete gamma.perna mia 60ara grami na ginoun ola ''ffffff''' ke ksana kane oti ekanes paralipontas to ''3.clean''