1) aneweni sxedon kathe fora kapio arxeio
2)den eipa ego oti exo sinexeia arxeia,mpori na grafo tin tita mou kapou allou genika milao !!
3) wre file pes oti eixa ke ta anewaza edo kathe bdomada ,an leo.. an me pernan xampari oti ta anewazo ego ...
se roato tora??exeis tin entiposi oti tha mou ksnanadinan alli fora arxeio??
an thelane na anewenoun ola ta arxeia tis titas sto net ,tha ta anewazan apo monoi tous (to team enoo)
theli megali skepsi auto file mou???
παμε !!!
1) απο την στιγμη που ανα 4-5 μερες κλεινουν (οπως εσυ ο ιδιος εχει πει) και αυτα τα αρχεια που βλεπω να ανεβαινουν εχουν ημερομηνιες 2-3 ημερων πριν αρα ανεβαινουν για 1-2 μερες ισα-ισα να ανοιξει την ορεξη καποιων για να αγορασουν την συγκεκριμενη καρτα ( δεν λεω οτι αυτος που τα ανεβαζει το κανει επιτηδες) αλλα αυτο δειχνει
2)μα αναιρεις αυτα που λες !!! λες οτι ανα 5-6 μερες σας υποστηριζουν με νεα αρχεια και μου απαντας οτι 3) εδω εχω μπερδευτει,ποιος σας υποστηριζει ? και γιατι σας υποστηριζει ? εγω νομιζα οτι μονο εμπορους υποστηριζουν οι συγκεκριμενες ομαδες για να πουλανε την πραματεια τους
φιλε πραγματικα με μπερδεψες!!!!
ειναι και προχωρημενη η ωρα , ισως καπου κανεις λαθος ,δεν πειραζει
καλο βραδυ φιλε
hahaha kserhs ti 8a h8ela na dw na zwntanepsoyn oles ma oles ksana na dw ta moytra ayton ths NOVA kai pollon edw mesa poy ta kratan gia thn party toys 8a me kynhgate me ta tsaroyxia exw na fao BAN apo ton KOSMO alla pistepseme as zwntanepsoyn kai as paw sto feggari
Egw pantos skeftomai na thn baftiso SKYLO gia na piash kai to Irdeto3 ..
Eidei thn bazo kai koimate mazi me thn skotseza gata (zwntanh) ths aderfhs moy mpas kai thn dosh to filh ths zwhs :) hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Erxetai kalo ergaleio gia ta gatakia se ligo kairo sta files .............. Kapioi edw mesa me pismosan na ksanasxolei8o me kati... Na einai kala ......
Otan emeis grafame efarmoges gia RS 232 to 99-01 aytoi ths xrisimopoioysan gia na programatizoyn GOLD ...........
να σε ξεμπερδεψω εγω αδερφε
οσοι πουλαμε σοβαρα τιτανες δινουν και Np στους αγοραστες τους.
Ως τωρα τα αρχεια αυτα ηταν ξεχωριστα για τον καθε αγοραστη (που ειχε παρει μια ποσοτητα εννοειται).
εαν λοιπον ενα τετοιο αρχειο διερεε προς τα εξω ΗΞΕΡΑΝ που το ειχαν δωσει αρα ποιος ειχε σπασει την Omerta.
το ιδιο γινοταν και με τις γατες στις αρχες τους.
αυτος που το διερευσε λοιπον δεν ξαναεπαιρνε αρχειο.
δεν υπαρχουν υπογειες διασυνδεσεις του forum αυτου με πωλητες η δεν εχω βρει εγω 2 χρονια που ειμαι εδω