mos u dorzo kaq shpejt se kur te shkosh ne fund do e kuptosh sa i mire eshte. ketu ke nje menyre se si te hedhesh emulatorin (cccam) ne imazhin sifteam. Po ngece prap na thuaj.
mos u dorzo kaq shpejt se kur te shkosh ne fund do e kuptosh sa i mire eshte. ketu ke nje menyre se si te hedhesh emulatorin (cccam) ne imazhin sifteam. Po ngece prap na thuaj.
po i pashe jane perfekt siç e thashe qe nja 20 minuta punon ok pra siç e kisha te hapur e ndeza edhe u futa me ftp edhe gjithçka ok .filloj duke u nzeh mas 20 minutash pothuajse edhe nuk punonte mire pra e ka aty difektin po ti vej nje ventilator ma merr menja se do te punoj mire.
Mer nje cooler (ftohes) dhe vendosja besoj se te jep rezultat dhe eshte kollaj per ta lidhur. Po te bej nje shpjegim te vogel nese se di si vendoset. atehere pozitivin + do e vendosesh tek kontakti i 4 i fishes skart duke e pare nga brenda, kjo ben qe kur dekoderi shkon ne stendby dhe cooleri fiket dhe ka nje voltazh pak a shume mbi 5v keshtu qe dhe cooleri nqs eshte 12 v dhe e lidh aty me 5v behet shume silencioz. Negativin -- do e maresh diku ne pjesen e kapakut(shasise) ose po prap tek skarti duhet te jete diku nga fundi nje kontakt qe ka negativ. mire eshte qe ti vendosesh nje kondesator ne mes se mund dhe te interferoj ne audio per shkak te elektromotorit. Kjo vlen edhe per aparatet dm800 hd qe skan cooler, po te postoj dhe nje foto per horjentim.
kush me gjen nje tuto si me nreqen rrjetin ne dreambox jam krejtsisht fillestar ende spo muj mi ra ne fije me komoniku pc-ja me dreambox spo di aty te expert setup ato ip ren nese me tregon dikush qysh mi vendosen
nuk duket ide e keqe aspak dhe kjo skema e thjeshte qe na ka derguar missoervin, vetem kam nje dyshim te vogel se mos dobesohet tensioni i dm500 nga elika meqenese dm500 sa mezi shtyn veten e tij :)
dhe nje gje e fundit duke pare skemen nuk behet fjale per nje kondensator se kondensatoret nuk punojne me ohm, por behet fjale per nje rezistene 56 omshe, gjithmone nese i referohemi skemes behet fjale per rezistence.
nese vendos qe ta besh sipas skemes rezistencen zgjidhe me keto ngjyra nese nuk e mat dot me içe.
rezistenca nga e majta ne te djathte
jeshile blu zeze ar (ngjyra e arit nuk eshte e sakte se nuk e ka forumi dhe e vura portokalli)
foto shembull
![]()
fik a po hin te une me team wiver me ma konfiguru dreambox me ja qiten nje imazh cccam edhe me nreqen sharing