starsat 3500 cuci super ndizet por nuk merr downloadimin,mbase i kam futur joversionin e duhur,ndersa me srx 230 usb rri drita e kuqe ndezur ,perseri besoj eshte version i gabuar,faleminderit per mundimin
starsat 3500 cuci super ndizet por nuk merr downloadimin,mbase i kam futur joversionin e duhur,ndersa me srx 230 usb rri drita e kuqe ndezur ,perseri besoj eshte version i gabuar,faleminderit per mundimin
encholink 5060 ca mund te shikojme kete aparature mund te me ndihmoje njeri cfar kanalesh mund te shikojme flm .........>>>>
faleminderit big bobi,por nuk me beri pune
nuk e njeh loaderin,kam frike se do j-tag
cfare mund te hape starsat 50 cu?
nuk e di a e ke lexuar proceduren qe te kam derguar!
ne kartelen e firmwar-it qe te kam derguar nuk duhet te kete asnje file tjeter,perveç atyre qe jane ne kartelen origjinale!
e rendesishme eshte qe te klikosh OK ne waiting BOOB,pastaj te ndezesh aparatin nga mbrapa brenda 5 sekondave!
nuk eshte e thene qe ta marri firmwar-in qe ne tentativen e pare,duhet te provosh disa here,duke kombinuar kohen e sekondave,2,3,4,5!
ne momentin qe ti ke ndezur aparatin nga mbrapa,duhet te presesh 30 sekonda qe te riperserisesh proçeduren!
thanksssssssssssssssssssss
po starsat 6300usb si i hap turksat 42 grad se kur fillojn ndeshjet mbyllen