SS 9 Pid Video 2310
Kush e konfirmon ?
SS 9 Pid Video 2310
Kush e konfirmon ?
a i ka gjetur njeri pid-et e reja te supersport kosoves?
Kush soft eshte ? E testuar eshte?FLM
Kam nje aparat SR-X7300USB dhe dua ta klonoj ne SR-X6300USB.Ju lutem kush e disponon softwar_in le ta postoje ne forum.
Respekte: JURISTI!
PS.Eshte e disata here qe e bej kete kerkese por,nuk kam marre pergjigje.Ju lutem edhe nje here me ndihmoni!
Kam Golden Interstar s770 dua të shoh Canal Digitaal NL apo Bulsat, doja të dija nëse i hap ky aparat.... sot gjeta një software që gjoja ja shton sistemin Irdeto 2, dhe e provova me atë kodin që është në xhiro të CD NL por nuk pata sukses, po mendoj se mbase nuk e kam fut mirë kodin...... ka njeri ndonjë informacion?
ore cu be me ato pid e ss6,7,8,9???
sikur ska me pid, ose i erdhi fundi i te parit ne kete menyre, pasi kjo lloj metode ishte ne nje forme experimentimi (kendveshtrim personal), uroj te jem gabim e te kete pid te tjera, por une po e kontrolloja tani dhe kisha fare pak sinjal ke te tre kanalet, nuk e di cbehet me pjesen tjeter te paketes, por keto te treja i shkonte shigjeta kualitetit sa larte poshte njelloj sikur eshte sinjali dobet kur nderkohe sinjalin e kam shume te mire tek w2.
Per fat te keq na iken dhe kanalet hollandeze --sport 1, eshte kanal tull dhe me cilesi shume te mire. +SERIA A :|