Pershendetje! Kam edhe une nje aparat te tille,po te kete mundesi na e posto softwarin.
Respekte, JURISTI
Pershendetje! Kam edhe une nje aparat te tille,po te kete mundesi na e posto softwarin.
Respekte, JURISTI
po nova sport greke do nxjerin kod a punojne me starsat7100 usb
po cfar frekuence kane arenasport qe kane ikur nga eutelsat w2 dhe te hellasi qe nuk po i kapi dote mund te me ndihmoje njeri
ky aparat te hap rain, Sport 2 Czechia ne amos dhe disa kanalet qe kodohen ne biss ne 42 grade po ma dergo sofcamin ose s/w nese ke mundesi te pakten ti hap keto kanale qe me ke shkruar me lart
pershendetje juristit.sw dhe menyren e ke ketu
Une i futa aparatit tim v6 te po nuk me pelqen, dhe dua te shkoje tek orgjinalja, po nuk e merr shkon mbrapsht tek zeta po jo te software origjinal i aparatit, mud te me thuash te lutem cfare te beje qe te shkoje mbrapsht tek versioni origjinal, kam starsat 6300 usb.
FL
Kam nje starsat SR-X1500D SUPER dhe nuk hap asgje dhe jam duke kerkuar ndihme per ndonje softcam ose s/w per paketen bulsat
Faleminderit per ndihmen!
Me respekt,JURISTI!
ndim per echolink 5050 ir ci super ju lutem ndonjerit qe mund te ket punuar me kte aparat me ka ngelur ne on dhe tashme spo gjej asnje repair u mundova ti hedh nje sw qe te punonin emulacioni por pa suxes e kam menduar gjetakun por esht shum e veshtirktu ne shqiperi te gjenet .tung te gjithve..