missoervin flm shum
dmth problemi koka me flleshirat se thash mos u prish , e neser e qoi te ai qe e kam clinjen ma rregullon se pa clinje kot mundohna un . sidoqoft flm shum
Faleminderit Big Bobi Fiku dhe Missoervin. E provova dhe gjithcka shkoi fiks fare sic ma pershkruat ju.
Faleminderi dhe kalofshi mire
po te jap rrugen si ta shkarkosh cccam-in nga paneli
ne radhe te pare hap rarin qe te kam atachuar dhe filen do ta kopiosh ne direktorine /etc/ipkg
ristarto aparatin dhe hy ne panel ku do gjesh cccam 2.1.3 dhe instaloje.
Nqs nuk do ta realizosh dot, rishkruaj perseri dhe une do te te udhezoj si ta instalosh manualisht
Se pari, dua te pershendes te gjithe antaret shqiptare te ketij forumi. Se dyti, desha te kerkoj ndihmen tuaj per nje problem me aparatin tim dreambox 500s klon. Para disa ditesh i bera nje reboot aparatit duke e hequr nga korenti por me pas imazhi i aparatit nuk u startua. E kam provuar disa here qe prej asaj dite por aparati sa here qe e vendos ne prize qendron i bllokuar me driten jeshile ne pjesen perpara aparatit te ndezur dhe nuk tregon asnje figure ne ekran te televizorit. Nuk arrij dot ti bej flashin e imazhit te ri as me kabell rrjeti e as me kabell serial. Qe te dy keto te fiundit jane mese ne rregull, sepse kam bere nje aparatin e nje shokut tim keto dite. Cfare mund ti bej per ta riparuar ? Ka ndonje njeri ndonje ide rreth ketij problemi.
Faleminderit paraprakisht.
Sigurohu mire qe as me kabull null modem nuk te funksionon sipas procedures qe eshte e shpjeguar tek tema e manualeve, Nqs je i siurt per kete atehere te eshte demtuar bootloaderi qe mund te riparohet vetem me jtag dhe proceduren e riparimit e ke po prap tek tema e manualeve.
Kam nje problem me dm500s kur e mbaj gjate ne ndonje kanal zeri i vjen para figures dmth i humbet sinkronizimi. me duhet te ndroj kanal dhe ta rikthej qe te filloj sinkronizimi dhe kjo gje zgjat per pak kohe. I ka ndodhur njeriut kjo dhe a ka ndonje zgjidhje.
Zoti pigeone faliminderit ne rradh te par
un e hapa aparatin dm800hd dhe te karta ishte shkruajtur
card2
ose tuneri bse2-401a
901941g
madein japan lexon faliminderit