Po te doni per shkurtim kohe fotot i rregulloj une te gjitha per nje kohe te shkurter por ne anglisht nuk jam dhe aq mire prandaj dhe e kote te marr iniciativen dhe ti perkthej se do me haje shume kohe dhe sbesoj se do i bej ndonje perkthim kushedi cfare. Biles me fotot po filloj qe tani qe po shkruaj dhe ne e perkthefte njeri te me thote qe ti postoj fotot ne pdf ose cfare do lloj formati te doje, keshtu qe nuk do humbasi dhe shume kohe. Ne fund fare Fiku ti hudhi nje sy ku te shofi per terminologjine e perdorur dhe te beje korrigjimet nese do jete e nevojshme.
Kalofshi mire
Ja hoqa passwordin PDF. Por doja te thoja dhe dicka. Fotot do ti ruaj me numrin e faqes me qellim qe ai qe do bej perkthimin ta kete me te lehte.
Kalofshi mire
Sbesoj se eshte e nevojshme se si, rendesi ka qe te ket nje emer dhe ate ta perdorin dhe ta kuptojne te gjithe. Dhe sikur te shtohet tek manualet e perdorimit ose tek regullorja pa bere shume modifikime sdo ishte keq. Une propozoj qe ta leme ne doren e fiku75 qe ta bej dhe ta vendosi ku te doje. Nqs ndonje antar e ka ndonje ide ose dhe te gacme si fjalor le ta postoje.
Fotot jane te gjitha gati. I kam mbaruar keshtu qe kush te kete kohe le perktheje tekstin dhe te thote qe e ka gati perkthimin dhe ti japim doren e fundit.
Kalofshi mire
Pershendetje
Kisha nje pyetje ne lidhje me Imazhi Sifteam 1.9.4C:
Si shpjegohet qe kur i hedh imazh te 'perpunuar' starti i var/used nis me 18% nderkohe qe e ka te instaluar brenda edhe cccam-info dhe ne total megjithe Cccam 2.1.4 dhe liste kanalesh me shkon 53%, ndersa po i njejti imazh por ORIGJINAL nis me 20% dhe me te gjitha duke perfshire edhe Cccam-info(te cilin ja instaloj manualisht) var/used shkon 57%.
Tani une e kuptoj, qe keta qe i perpunojne imazhet, diçka i heqin,por se ç'fare,kete ende se kam kuptuar.
Tani pyetja ime konkrete eshte se ç'fare mund te heqim(natyrisht ato gjera qe nuk cenojne mbarevajtjen thelbesore te DM) prej imazhit ORIGJINAL, ne menyre qe ta lehtesojme kete % ne var/used.
Shpresoj te kem shprehur qarte kerkesen time.
Harrova te them qe perdor motorr
Ju faleminderit