cili MAC eshte ma i mir ne DM 00:09:34:xx:xx:xx: apo ky 00:10:34:xx:xx:xx
cili MAC eshte ma i mir ne DM 00:09:34:xx:xx:xx: apo ky 00:10:34:xx:xx:xx
Sot me ka ardhur nga Gjermania aparati Dreambox 500hd origjinal. Desha te di se cili eshte imazhi me i mire per ta instaluar duke qene se dua ta perdor edhe per te perdorur cline per cs.
http://www.satsupreme.com/forumdispl...-500-HD-Images ketu ke imazhe per dm500 hd normalisht ndonjeri qe ka bere prova me kete box mund te thot se kush eshte me i miri.
Desha tju pyes qofse mundet dikush te ma sqaroje un CCcam e kam versioni 2.1.3 qofse e kish pas naj version ma te ri psh a kish me qene sinjali ma i mire se qfare e kam momental edhe a ndikon ky lloje verisioni ma i ri qe edhe mos me pas ngerrqa ne disa programe apo ska lidhje me sinjali hiq verisoni?
nashta isha i qarte ne pytjen ma heret ? sa i perket cccam 2.1.3
Drilon nuk ka te beje versioni i cccamit me sinjalin. Me sinjalin ka te beje pozicioni antenes tate. Edhe ato ngerca nuk i ke nga lloji i cccamit por nga cline qe ke, pra nga serveri ku je lidh.
Kalofsh mire
Doja te pyesja ,nese me nje cline shikon kanalet sd me nje dm 500,nese marr dm HD,a shikohen kanalet HD po me kete cline ,nese e fus tek aparati HD?Mendoj qe po,por nuk jam shume i sigurte.Flm