Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 39 of 42 FirstFirst ... 1429343738394041 ... LastLast
Results 381 to 390 of 417

Thread: AZ_Box

Senior Member dimitris1977's Avatar
    Uploads
    3

Re: AZ_Box

einai to kalitero pou exoun vgalei.to perasa kai telika 8a to kratiso.de girnao pros to paron sto orginal.paizei cccam apsoga,oraia eikona kai to vasiko ELINIKO EPG
    8elei vevea akomi veltiosi

2. Advertise Here
    Senior Member mv_best's Avatar
    Uploads
    0

δημητρη με το blackshadow skin εχεις ηχο?
    Βγηκε και ds image 3.0.3
    DS ChangeLog:

- Fixes on Ds Devices Menu - now it recognize DOM, HDD and USB corretly.
    - There is not possibility to FORMAT HDD and DOM. To format HDD please use Enigma2 Hard Drive Management
    - Fixed Napiprojekt Subtitles Download ( Polish English )
    - Fixed mouting points ( /mnt/usb, /mnt/usb2, /mnt/dom, /mnt/hdd)
    - Fixed ****** -> We use newer ****** source code then RTi
    - Fixed Blue Panel Button crash when there was not sat signal
    - Some bugs on ****** yet to choose HDMI, COMPONENT or SCART

h**p://www.multiupload.com/IXNSYCWRUV

Senior Member dimitris1977's Avatar
    Uploads
    3

exo valei to default skin

Banned
    Uploads
    0

Question Re: AZ_Box

Quote Originally Posted by mv_best View Post
    Kαι εγω χτες το βραδυ δοκιμασα την 1.0.3,πιστευω οτι η ομαδα εχει κανει τρομερη δουλεια.Ειχα στην αρχη αυτο το προβλημα με το display,αλλα κανεις το εξης.Πας στο /etc και κανεις edit στο αρχειο bootup(το μεταφερεις πρωτα για backup με dcc)και με ultraedit η notepad++ πας στην γραμμη
    insmod /lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra/em8634dvb.ko options="-analog -f PAL_BG -digital -f HDMI_1080p50 -hdmi_chip $hdmichip 0 14 15 100 0"
    και βαζεις την αναλυση που θες.Υστερα απο /etc πας και σβηνεις το αρχειο videomodeaz επανεκκινηση το δεκτη και εισαι οκ.Με τα πολωνικα δεν μου παρουσιαστηκε τετοιο προβλημα,μου δουλευουν μια χαρα τα ελληνικα.Ειχα το εξης.Δεν ειχα πουθενα ηχο αλλα μολις αλλαξα το skin και εβαλα το default ολα οκ.Ο δεκτης εχει σταματησει να κρασαρει με αυτην την εκδοση,βαζεις settings ανετα(εχω βαλει τα vhannibal)χωρις κρασαρισματα,το cccam δουλευει πολυ καλα(2.2.1 client) και η εναλλαγη καναλιων πολυ γρηγορη.Στο θεμα media player αψογη αναπαραγωγη με mkv(avatar,inception)που δοκιμασα οπως και αρχεια avi.Aυτα
    Υσ:Τα hd τα δικα μας εχουν μονο ηχο δυστυχως.
    Quote Originally Posted by zarkgeo View Post
    Το βρήκα αυτό με το display και το έκανα αλλά τα άλλα προβλήματα με έκαναν να ξαναγυρίσω στο official.
    Kι εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά και κάποια στιγμή θα τελειοποιηθεί η δουλειά τους και θα μιλάμε για ένα εργαλείο με τρομερές δυνατότητες...
    Το αισθητικό αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ καλό,αν και η ανάλυση στα text του default skin θα έπρεπε να ήταν πιο προσεγμένη.
    Quote Originally Posted by dimitris1977 View Post
    einai to kalitero pou exoun vgalei.to perasa kai telika 8a to kratiso.de girnao pros to paron sto orginal.paizei cccam apsoga,oraia eikona kai to vasiko ELINIKO EPG
    8elei vevea akomi veltiosi
    Καλημερα σας κυριοι να ειστε ολοι καλα ευχομαι.

Επισυναπτω τα τρια ποστ που αφορουν αυτο που θελω να σας ρωτησω.
    Με τον δεκτη αυτο εχω ασχοληθει ελαχιστα γιατι ειμαι κολλημενος με τα ονειροκουτια πραγμα που φαινεται απο την υπογραφη μου.Μου εχει ερθει φιλοξενουμενος απο τον ανηψιο μου αλλα οπως εχω γραψει και στο παρελθον μου αρεσει το hardware του και θα ηθελα να του τον επιστρεψω με το περιβαλον του Enigma2.
    Δοκιμασα λοιπον προχθες αυτα που γραφετε και απετυχα πανηγυρικα.
    Πρωτον και κυριον η εικονα που εδειχνε ηταν χαλια και φανταζομαι αυτο οφειλεται σε αυτη την αλλαγη που γραφει ο φιλος mv_best και την αλλαγη που πρεπει να γινει.
    Πειτε με βλακα εγω δεν βρηκα το σημειο που πρεπει να γινει η αλλαγη οσο και αν εψαξα με την συνταξη που λετε.Επισης οταν αρχιζετε τις ρυθμισεις του συστηματος εγω ειδα οτι εχεις την επιλογη ---component---scart---hdmi pc---αυτο πως το ξεπερνατε ? ποια επιλογη διαλεγετε την στιγμη που δεν εχετε την πραγματικη επιλογη συνδεσης hdmi?
    Επισης ειπατε οτι μονον με το default sκin ειναι ολα οκ ? ( παρεπιπτωντως μια χαρα μου κανει το default).

Σας ζητω συγγνωμη που σας κουρασα με το μεγαλο ποστ μου αλλα βαλτε ενα χερακι βρε παιδια να δει και ο Τζιμακος τι μπορει να κανει το δεκτακι αυτο με Enigma2

Φιλε mv_best αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου σε παρακαλω το αρχειο διορθωμενο με την ρυθμιση για την εικονα.Ξερω και καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου οτι εχεις ασχοληθει πολυ ζεστα με τον δεκτη αυτο και σε οτι τον αφορα εχεις σωστη αποψη.
    Θελω και εγω να πω αυτο που λεει ο φιλος dimitris1977 οτι για την ωρα το κραταω και δεν γυρναω πισω.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις σας.

Φιλικα Τζιμακος

Uploads
    0

φιλε Tzimako καλημερα.Λοιπον επιδη ειχα και εγω προβληματακια δοκιμασε να περασεις το ds image 3.0.3 και στον wizard στην αρχη επελεξε component και 1080i η p με 50hz αναλογα τη τηλεοραση εχεις(εννοειται οτι το συνδεω με hdmi).Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις πηγη(πχ απο hdmi σε tv η rgb κ.τ.λ)και πρεπει να μπουταρει το image σε hdmi.Aπο εκει και περα το συγκεκριμενο image που βασιζετε sto rti 1.0.3 ειναι πολυ σταθερο και δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.Εχει και addons.Σε τι τηλεοραση δοκιμαζεις?Η LG εχουν ενα ψιλοπροβληματακι..Οι sigma drivers του chipset για την ακριβεια,που ειναι κλειδωμενοι και παρουσιαζουν καποια προβληματα με συγκεκριμενες tv.

Banned
    Uploads
    0

Thumbs up Re: AZ_Box

φιλε Tzimako καλημερα.Λοιπον επιδη ειχα και εγω προβληματακια δοκιμασε να περασεις το ds image 3.0.3 και στον wizard στην αρχη επελεξε component και 1080i η p με 50hz αναλογα τη τηλεοραση εχεις(εννοειται οτι το συνδεω με hdmi).Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις πηγη(πχ απο hdmi σε tv η rgb κ.τ.λ)και πρεπει να μπουταρει το image σε hdmi.Aπο εκει και περα το συγκεκριμενο image που βασιζετε sto rti 1.0.3 ειναι πολυ σταθερο και δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.Εχει και addons.Σε τι τηλεοραση δοκιμαζεις?Η LG εχουν ενα ψιλοπροβληματακι..Οι sigma drivers του chipset για την ακριβεια,που ειναι κλειδωμενοι και παρουσιαζουν καποια προβληματα με συγκεκριμενες tv.
    Καλησπερα σας.

Τι να πω βρε συ φιλαρακι mv_best δεν ξερω τι πηγε στραβα προχθες που το δοκιμασα να το περασω το ds image 3.0.3 και εφτασα σε σημειο να τον ξαναγυρισω τον δεκτη στο azbox-0.9.5020-patch γιατι δεν μου αρεσε καθολου.

Μετα την απαντηση σου που ειδα αργα το απογευμα με ωθησες να το ξανατολμησω.
    Ευχαριστη εκπληξη Ολα πηγαν καλα με την μια και το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο.
    Η εικονα ειναι τελεια,( η τηλεοραση μου ειναι Philips 47 inch lcd full hd high end modell ),το default skin οπως σου ειπα με βολευει μια χαρα,ο ηχος μια χαρα,το cccam δουλευει αψογα,web interface ok,dreamboxedit ok,ftp ok,telnet ok,και αυτη την στιγμη που γραφω τον εχω βαλει να κανει ανιχνευση σε 10 δορυφορους οποτε στον χρονο που κανει βρισκω την ευκαιρια να σου απαντησω.

Τα μονα αρνητικα που βρηκα για την ωρα ειναι η μη υποστηριξη του dvb-t αλλα αυτο για την ωρα δεν με ενοχλει,και επισης στα ελληνικα μενου καποια λαθη τα οποια φανταζομαι στο μελλον θα τα διορθωσουν.

Για να μην το κουρασω περισσοτερο με την φλυαρια μου κλεινω λεγοντας οτι συνιστω ανεπιφυλακτα στον καθενα να το δοκιμασει.Θα το δοκιμασω σαν συμπεριφορα μερικες μερες και θα επιβεβαιωσω αυτα που ειπα.

Α ρε γελια που θα πεσουν οταν δωσω τον δεκτη πισω στον ανηψιο μου και ανοιγοντας τον δει αλλα αντ`αλλων

Ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σου.

Φιλικα Τζιμακος

Uploads
    0

Νεα για την καινουργια εκδοση που αναμενεται τα χριστουγεννα

- New Overclock driver/module ( You can safely set freq. of CPU if You need more speed, and this will not affect stability of Your receiver ).

- Recording / Subtitles - In Final phase, You can expect in next release

- A/V Settings fixed ( Changing resolutions and outputs for HDMI, Component, Scart etc. )

- Several other fix-es on Enigma 2.

Tzimako κρατα τον λιγο ακομα και του τον κανεις πρωτοχρονιατικο δωρο,κατι σαν Αη-Βασιλης δηλαδη

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: AZ_Box

Νεα για την καινουργια εκδοση που αναμενεται τα χριστουγεννα

- New Overclock driver/module ( You can safely set freq. of CPU if You need more speed, and this will not affect stability of Your receiver ).

- Recording / Subtitles - In Final phase, You can expect in next release

- A/V Settings fixed ( Changing resolutions and outputs for HDMI, Component, Scart etc. )

- Several other fix-es on Enigma 2.

Tzimako κρατα τον λιγο ακομα και του τον κανεις πρωτοχρονιατικο δωρο,κατι σαν Αη-Βασιλης δηλαδη
    Μετα απο τα καλα νεα που φερνεις εννοειται φιλε θα το περιμενω και αυτο.
    Εν τω μεταξυ θα τον δοκιμαζω ολο αυτο το διαστημα να δω πως παει.

Φιλικα Τζιμακος

Junior Member
    Uploads
    0

RTi core RC1 Enigma 2

What is new :

RTi core RC1 Enigma 2 Image based on : Enigma 2 from 04-12-2010

- New Kernel with better stability improvements.

- New Overclock driver for SAFE overclocking of Sigma SMP8634 CPU up to 370 MHz .

( Overclocking is done On-Fly with step up size of 10 MHz, and this is VERY SAFE Method which allow You to overclock CPU of Your AzBox up to 370 MHz ,

if something goes wrong, on reboot there are routines which will reset CPU to default clock, so nothing can happen ).

- Fixed A/V Settings, VFD and Standby plugins are separated now.

- New Mediaplayer files, so DVD .iso and .ts files are supported now.

- Overall stability and speed of Enigma 2 is better and improved.

pata edo

Uploads
    0

νεο original firmware στο h**p://fw.azupd.com/.Λεει για youtube fix.

Page 39 of 42 FirstFirst ... 1429343738394041 ... LastLast
Advertise Here