sorry doure που ανοιξα thread, το εχω κοιταξει αυτο στο portforward.com τα εχω κανει ολα αλλα τιποτα, η πορτα κλειστη, εχω αγανακτησει μου φαινεται θα κοτσαρω το παλιο το netgear που εχω και αντε γεια!
sorry doure που ανοιξα thread, το εχω κοιταξει αυτο στο portforward.com τα εχω κανει ολα αλλα τιποτα, η πορτα κλειστη, εχω αγανακτησει μου φαινεται θα κοτσαρω το παλιο το netgear που εχω και αντε γεια!
Αν δεν αλλαξεις το port σε αλλο δεν θα κανεις τιποτα.
Αλλη λυση ειναι να μπεις με τον κωδικο πελατη στον λογαριασμο σου του οτε και να απενεργοποιησεις με αποδοχη απο μερους σου του και καλα κινδυνου δηλαδη οτι εχεις ανοιξει τις χαμηλες πορτες.
Η γνωμη μου ειναι να μην κανεις το δευτερο παρα το οτι υπαρχουν τροποι προφυλαξης ακομα και μετα απο αυτο απο καποιον που ξερει.Αν δεν ξερεις μην το κανεις κανε το πρωτο δηλαδη απλα αλλαξε το 1200 σε πχ 55000
Φιλικα Τζιμακος![]()
Tzimako ευχαριστω για την υποστηριξη, τσακωσε ενα αστερακι. Θες να πεις δηλαδη οτι η πορτα αυτη μπορει να μπλοκαρετε απο τον οτε? Εγω την πορτα 1200 την εβαλα γιατι το dvr στηνεπιλογη πορτας εχει μεχρι 4 ψηφια, αμα βαλω την 9999 θα γινει τιποτα λες? Το δευτερο γινεται απο το site τη οτενετ η θα τους παρω τηλεφωνο να το αλλαξουν?
από www.iana.org/assignments/port-numbers
1200/tcp SCOL
1200/udp SCOL
δοκίμασε ένα ελεύθερο port από αυτά που χαρακτηρίζονται <unassigned>
παράδειγμα 1491, 1528, 2188, 2189,.......
Αυτο που λες dyndns (εσυ εχεις το site?? xaxa) με τα ελευθερα ports το διαβασα καπου αλλα νομιζα οτι θα ειναι μπαρουφες.... για να το λες κατι θα ξερεις. Απο αυριο θατα δοκιμασω και αυτα να δουμε! Σευχαριστω παντως
Ειναι απλο φιλε μου.
Βρες τον κωδικο πελατη της οτενετ.
Μπες στο myotenet κλπ κλπ
Διαλεξε την διαχειριση της συνδεσης σου.
Καπου εκει θα βρεις και αυτο που σου εγραψα.
Κανεις και ενα restart τον router σου και εισαι ετοιμος.
Παιρνει λιγη ωρα μετα την επανεκκινηση αλλα μετα εχεις ολες τις πορτες ανοιχτες με δικη σου παντα ευθυνη στο ξαναγραφω γιατι θα το δεις ο οτε θα σε ρωτησει οτι αποδεχεσαι την ευθυνη και εσυ λες απλα ναι.
Να τονισω το παρακατω μην κανεις τιποτα βιαστικο.
Δες σε παρακαλω προσεκτικα και αυτο που σου εγραψε ο dyndns μην το προσπερασεις.
Χαιρομαι αν βοηθησα.
Φιλικα Τζιμακος.![]()
ti egine palikaria,giati kleidwsan ta konakia??
Kanoun apergia gia thn katarghsh tou kapnismatos stous kafenedes?
![]()
malon 8a exei af3imenei kinisi apopse giayto xixixixixi
paidia mia erotisi.Se poious dektes mexri 150 euro paizoun ta HD ths av.n? O palios mou dektis exei kapoio problima me tin karta logw problimatikou card reader kai skeftomai na parw enan kainourio HD. Kati aplo oxi px linux kai dreambox. Sas eyxaristw gia oles tis plirofories