Shume faleminderit cuna per informacionin qe me dhate. Do veproj sipas udhezimeve :) ;)...
Kalofshi mire!!
Shume faleminderit cuna per informacionin qe me dhate. Do veproj sipas udhezimeve :) ;)...
Kalofshi mire!!
Aparati DB 500 hd kur me erdhi kishte nje defekt ne bootloader dhe mu desh ta nisja serish me poste ne Gjermani per riparim. Pasi e riparuan ne fabriken e Dream Multimedias ma nisen serish dhe qe atehere nuk ka pasur asnje problem. Punon shume mire. Une ta keshilloj ta marresh sepse jo vetem qe ka garanci ne funksionim si aparat genuine qe eshte por edhe si cilesi figure as qe krahasohet fare me klonet. Punon shpejt ne nderrimin e kanaleve dhe eshte shume stabel ne funksionim.
Pershendetje
Jam i interesuar per te blere nje dm 500s te perdorur dhe normalisht me nje cmim te arsyeshem...
Pres pergjigjen tuaj
jam i interesuar per ndonje dreambox origjinal me cmim te arsyeshem. me kontaktoni ne pm.
pershendetje , me shkruaj ne pm nqs se je i interesuar
dreambox 500s te ri me nji vit garanci {kinez}75euro dreambox 500s te ri me 2vjet garanci 80euro {taiwan} Sim Card 2.01 45euro te interesuarit ne pm
vantage ne gjendje te mire me garanci 2500 lek te interesuarit te kontaktojn ne pm