Po tani qe ndryshoi kodi qysh i behet ?
Mirmbrema shum ma mire do te ishte po te hapej sistemi bis sepse ato nuk ndryshojn kode dhe i japin te gjitha ndeshjet po te benin te munder kete do te ishte mire por shpresojm nga shoket tane ce gjithmon na kane ndihmuar.faliminderit
miremngjes milan
ne rradhe te pare dhe 1 ne boten satelitore eshte -durimi-....
ndoshta eshte apo nuk eshte softi i fundit kete nuk e dime ,por di qe ai njeri qe e ka bere ka kaluar dite te tera per ta bere dhe per asnje interest, por vetem per ne....shikoj pak si ironi por nuk eshte kaq e thjeshte (mos me keqkupto)dhe kaq keta cuna kan bere shume aq sa munden me keto aparatura te vdekura. te te them dhe dicka ne krahasim me forumet e tjera ketu gjen me shum zgjidhje problemesh kjo tregon qe ka cuna me njohuri....por thjesht si shqiptare qe jemi gjithmon kemi ate si ta them........
(te me falni per catin dhe mos me keqkuptoni)
pershendetje YLVI,i futa sat+ dt470 qe kam, firmware tfundit me bulsat qe ke publiku ,po tani kanalet ne turksat rrine 10-15 sekonda dhe ngrin figura,pas i cike vazhdon zeri ndalet(ngrin) dhe ky pastaj me gjith figure.theksoj se i futa direkt firmware me bulsat pa i futur firmware te tjere me pare. me ndihmon dot ylvi?!
o cuna me ndihmoni pak.marr pak vesh nga satelitet.kam nje sat+ dt 470 dhe do te doja te shihja ndonje sport. si mund te veproj? ju lutem me ndihmoni.
Pershendetje . Kam nje nga ato Sat+ e shqiperise, ato qe dolen para digitalbit, kam probleme me figuren, dua ta di a mund te flashohet me kabull rs232, nese po , me cfrae imazhi ?
faleminderit