loipon
steineis cccam 2.0.11 sto 500 ...oxi allo cccam afto MONO
vazeis tis grames gia thn karta camdata camkey ktlp
TIPOTE ALLO
EKTOS APO AFTO
F: SPIDEREBOX SPIDERBOX 2 0 1
XORIS AGILES APO PISO TIPOTEEEEEEEEE
STO SPIDER VAZEIS STO CCCAM TOU
IP TOU 500 ENOEITE STATIC
PORT 12000
USER SPIDERBOX
PASS SPIDERBOX
kai pesmas ti ginete
server o 500,client o 9000 δεν εχω προβλημα.
θελω να κανω server τον 9000 και client τον 500s.o 9000 μπορει να μοιρασει μονο μεσω newcamdserver.(εχει αναλογο μενου)
μιλησα με παιδια που κατεχουν τον 9000 και τελικα καταληξαμε οτι:
απο την στιγμη που το μοιρασμα ειναι οικιακο,δεν χρειαζεται να ανοιξω πορτα στο router,αλλα ουτε και να κανω στατικη την ip του internet(λογικο).
το μονο που κανω ειναι:
ενεργ/πω τον newcamd server του 9000.δινω πορτα(αφηνω default),user name,password και αφηνω το deskey ως εχει.
αντιστοιχα στην γραμμη Ν που πεταω μεσα στο αρχειο cccam.cfg,γραφω Ν: ip του 9000 πορτα username password deskey.
στο πανελ του softcam στον 500,αφηνω να τρεχει το cccam 2.2.1.δεν πειραζω τιποτε αλλο.
το παιδι που μιλαγα,εκανε δοκιμη με το ιδιο σεταπ και του βγηκε μια χαρα.
η διαφορα μας ειναι οτι αυτος στον 500,δεν φοραγε pli,αλλα eangle image.
δεν μπορω να καταλαβω,γιατι δεν τρεχει σε εμενα..
το μονο που παει στο μυαλο μου,ειναι η εκδοση cccam,οπου πιθανοτατα να θελει παλαιοτερη εκδοση ο 500 για να συμβαδισει με τον 9000.(update:ακυρο-ιδια εκδοση φοραει και αυτος)
σκεφτεστε κατι αλλο..??
αρα,μπαινω στο πανελ του pli>download>softcams>παλαιοτερες εκδοσεις και βρισκω το 2.0.11.δεν εχω να χασω κατι.θα το τεσταρω και αυτο το βραδυ.thx..
**βλεπω οτι οταν κατεβαζεις ενα emu,συνηθως συνοδευεται και απο configuration αρχειο.
υπαρχει καποιο μενου να ρυθμισω τα emu,ή το βλεπει μονο μεσω ftp?
manual πως περναω γραμμη cccam μεσω dreambox(οχι μεσω μεσω ftp).
paidia, mporo na theso proteraiotita se ena cccam?
exo 2 server apo opou pairno. o 1os einai hop 2 alla den einai statheros. o 2os einai 3 hop alla einai skilos.
Pos tha po sto cccam na pairnei prota apo ton 2o kai meta apo ton 1o an kati den paei kala.
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δέκτη μέχρι 150 ευρώ που να έχει Ethernet πόρτα και να τρέχει cccam και newcamd. Άμα γίνετε να είναι και HD σε αυτά τα λεφτά… θα τον βάλω στο σπίτι ενός θειου μου οπότε θέλω να είναι και πολύ απλός στη χρήση του.