Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 33 of 101 FirstFirst ... 82328313233343538435883 ... LastLast
Results 321 to 330 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου δωστε το εσεις και αν δεν το παιρνει στειλτε το με ποστ. θα μου πεις οτι θα παει στον κουβα. ε και τι εγινε εσυ το ηθικο σου χρεος θα το εχεις κανει
    ε μαλον κατι τετοιο θα γινει στο τελος αν δεν θα διορθωθει αυτο το προβλημα......... απλος ειπα να ρωτησω πρωτα για να εχω πατημα μετα...

2. Advertise Here
    Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Μαντέψτε τι άλλο άκουσα εγώ σήμερα. Ενας φίλος που ήταν καλός πελάτης, του είπαν τηλεφωνικά ότι μέχρι και τον Σεμπτέμβρη, θα πληρώνει μιση συνδρομή...!!! Έτσι στο ξεκάρφωτο!!! Θα μας τρελάνουν αυτοί...
    Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    τους βλεπω να πανε για λουκετο και αυτοι....... αφου τους εχεις τους σταθερους σου πελατες τι θες και μπλεκεις!!!!!!
    εγω την εκανα την διακοπη μου παντος.... φτανει ενας χρονος.....
    Δεν ξέρω αν έχουν γίνει πολλές διακοπές το τελευταίο διάστημα και έχουν ζοριστεί στα κεντρικά κάνοντάς τους να επαναπροσδιορίσουν πράγματα και καταστάσεις.
    Αυτό που ξέρω, γιατί το έχω εξακριβώσει ήδη σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις φίλων, είναι το εξής. Από την προηγούμενη βδομάδα, μετά τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, όποιος (δεν ξέρω αν σχετίζεται με όλους ή μόνο με πιο παλιούς συνδρομητές) είχε την περσινή προσφορά του ενός χρόνου για το αθλητικό πακέτο με τα 18,36 € το μήνα και πάρει τηλ.για να διακόψει τη συνδρομή, εφόσον ολοκληρώνεται το έτος, του λένε ότι δικαιούται (απόφαση που λογικά πάρθηκε από τα "μεγάλα κεφάλια" πριν 1 βδομάδα) να ανανεώσει το προνόμιο για 18 επιπλέον μήνες, αξιοποιώντας τη νέα προσφορά που διαφημίζεται παντού, δηλαδή αυτή των 19 €. Μόνο που θα πρέπει να αλλαχθεί το πρόγραμμα της τηλεφωνίας/internet και να πάει στο χαμηλότερο, δηλαδή το economy. Οπότε, αφού του εγκρίνουν τη διατήρηση του προνομίου από τα κεντρικά (θα φαίνεται στην καρτέλα του), πηγαίνει μετά σε ένα οποιοδήποτε υποκατάστημα της forthnet και υπογράφει 1 αίτηση αλλαγής του προγράμματος (για το economy) και μια αίτηση διατήρησης του προνομίου για 18 μήνες με 53.90 € το μήνα (συνολικά και για τα 2 μαζί: forthnet economy + nova sports). Όποιος λοιπόν ανήκει σ' αυτή την ομάδα της περσινής προσφοράς και δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή του προγράμματος σε economy (γιατί δεν μιλάει από το σταθερό του σε κινητά και εξωτερικό) ας το κοιτάξει...

Δεν ξέρω φίλε renaultgr, αν ο ένας χρόνος συνδρομής που αναφέρεις στο post σου σχετίζεται με αυτό το πακέτο προσφοράς, αλλά αν ναι και σ' ενδιαφέρει, ψάξε το (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) αυτό που μόλις έγραψα.
    Επίσης, να τονίσω και πάλι, ότι δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έγκριση δίνεται πλέον σε όλους ανεξαιρέτως ή μόνο σε όσους είναι κάποια χρόνια πελάτες (ή υπάρχουν και άλλα κριτήρια που δεν μπορώ καν να φανταστώ). Οι φίλοι πάντως που αναφέρω αρχικά είναι παλιοί συνδρομητές.

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει για όλους ! εγώ έφαγα πόρτα όταν τους το ζήτησα.
    Πρέπει να έχεις το economy και για πρώτη φορά ,ήταν η απάντηση και όχι αν θέλω να αλλάξω σε economy για να συνεχίσω να έχω το προνόμιο αυτό .

Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Δεν ξέρω φίλε renaultgr, αν ο ένας χρόνος συνδρομής που αναφέρεις στο post σου σχετίζεται με αυτό το πακέτο προσφοράς, αλλά αν ναι και σ' ενδιαφέρει, ψάξε το (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) αυτό που μόλις έγραψα.
    Επίσης, να τονίσω και πάλι, ότι δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη έγκριση δίνεται πλέον σε όλους ανεξαιρέτως ή μόνο σε όσους είναι κάποια χρόνια πελάτες (ή υπάρχουν και άλλα κριτήρια που δεν μπορώ καν να φανταστώ). Οι φίλοι πάντως που αναφέρω αρχικά είναι παλιοί συνδρομητές.
    δεν με ενδιαφερει για των λογο του οτι ενα χρονο βαρεθικα να κανω βολτες το μηχανιμα!!! σπιτι - μαγαζι - εξωχικο - σπιτι κολιτου να δουμε κατι - κτλ ........
    ας αφησουν την καρτα να την βαζω σε οποιο μηχ θελω και το ξανα σκευτομαι

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

δεν με ενδιαφερει για των λογο του οτι ενα χρονο βαρεθικα να κανω βολτες το μηχανιμα!!! σπιτι - μαγαζι - εξωχικο - σπιτι κολιτου να δουμε κατι - κτλ ........
    renault koita pateda gia konoma ///2 se 1

w*w.youtube.com/watch?v=6jduEQS_Hcs&feature=share

Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post

χαχαχαχαχαχαχα σταθη κορυφαιο!!!!!!!!!!!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει για όλους ! εγώ έφαγα πόρτα όταν τους το ζήτησα.
    Πρέπει να έχεις το economy και για πρώτη φορά ,ήταν η απάντηση και όχι αν θέλω να αλλάξω σε economy για να συνεχίσω να έχω το προνόμιο αυτό .
    Aν την πόρτα την έφαγες τις τελευταίες μέρες, που επιβεβαιωμένα επαναπροσδιόρισαν τα δεδομένα σε σχέση με την προσφορά, τότε είτε πράγματι ισχύει για λίγους και τυχερούς, είτε κλασικά έπεσες σε ανενημέρωτο υπάλληλο, γιατί είναι γνωστό ότι αν πάρεις τηλ. στο Customer Care π.χ. 10 φορές και μιλήσεις με 10 διαφορετικούς υπαλλήλους, θα πάρεις και 10 διαφορετικές απαντήσεις...
    Αχχχ, πονεμένη ιστορία! Κι εγώ δεν πρόλαβα, λόγω απουσίας μου, για 10 μόλις μέρες την αλλαγή καρτών από την V.4 που είχα όλα τα προηγούμενα χρόνια και πλέον βρίσκομαι σ' αυτή τη δεινή θέση που περιέγραψες κι εσύ παραπάνω. Ας μην είχα κάποιο συγγενικό πρόσωπο που έχει τρελό κόλλημα με το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είχα διακόψει κι εγώ προ πολλού, ειδικά για το πάντρεμα στην πατάτα τους.
    Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    Δηλαδή υπάρχει "πάντρεμα" καναπές/φέρετρο κι εμείς καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για το πάντρεμα κάρτα/δέκτης της ακατονόμαστης;
    Ακόμα και τώρα βρίσκομαι σε δίλλημα ποιο από τα δύο να προτιμήσω
    Να είσαι καλά φίλε xaniara, καιρό είχα να γελάσω τόσο!

Senior Member
    Uploads
    0

Φίλος πάντως έφαγε πόρτα την προηγούμενη βδομάδα.. Είχε αυτό το πακέτο και δεν του είπαν τίποτα να συνεχίσει ή προσφορά.. Θα του πω να ξαναπάρει μπας και ενημερώθηκαν..

Contributing Member DOG1's Avatar
    Uploads
    1

εγραψες παλι σταθη.ε και να μην ξεχναμε δωρο το σαβανο ετσι?

Member jtsou's Avatar
    Uploads
    3

Αναδημοσιεύεται για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης, από την εφημερίδα Σημερινή, το άρθρο του Λουκά Σπαθάρη με τίτλο "Έκλεισαν δύο παράνομοι «σέρβερ» συνδρομητικών καναλιών". Οι πληροφορίες του άρθρου δεν μπορούν να επαληθευθούν και οι προθέσεις του συντάκτη δεν είναι σαφείς. Εκτιμάται οτι το κείμενο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επικοινωνιακού πλαισίου απο μέρους των ιδιωτικών συμφερόντων φορέων παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών, για ανάσχεση της παράπλευρης διανομής των υπηρεσιών τους.

Έκλεισαν δύο παράνομοι «σέρβερ» συνδρομητικών καναλιών

Χωρίς «Νόβα» και άλλα συνδρομητικά κανάλια, τα οποία λάμβαναν παράνομα, έμειναν δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά, αφού η σύλληψη των δύο προσώπων στη Λεμεσό προκάλεσε φόβο και σε άλλα άτομα που παρείχαν παράνομο τηλεοπτικό σήμα, μέσω του γνωστού Dream Box, με αποτέλεσμα να πάρουν μέτρα για να μην εντοπιστούν.

Πηγές της «Σ» αναφέρουν ότι οι κάτοχοι δύο μεγάλων «σέρβερ», που εξυπηρετούσαν δεκάδες σπίτια με τηλεοπτικό σήμα των συνδρομητικών καναλιών British SKY, BFBS και Νόβα Ελλάδος, διέκοψαν το σήμα τους, με μοναδικό στόχο να μην εντοπιστούν από τα εκπαιδευμένα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία δηλώνουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά και σε νέες συλλήψεις.

Πληροφορίες της «Σ» αναφέρουν, επίσης, ότι δύο τουλάχιστον εμπλεκόμενα συνδρομητικά κανάλια εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον των υπόπτων, αξιώνοντας αποζημιώσεις μισού και πλέον εκατομμυρίου ευρώ.

Αναφορικά με τους δύο υπόπτους -ο ένας, ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης- οδηγήθηκαν χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης.

Για τον πρώτο ύποπτο ηλικίας 49 ετών, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο κελί δύο μέρες, εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης κράτησης, ενώ για τον 37χρονο το δικαστήριο διέταξε την προσωποκράτησή του για 6 ημέρες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται ασταμάτητα, με στόχο να βρεθούν και άλλα τεκμήρια που θα επιτρέψουν στους ανακριτές να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ενώ, σύμφωνα με πηγή της «Σ», τα νέα δεδομένα επιτρέπουν πλέον στην Αστυνομία να εντοπίζει και να συλλαμβάνει και άλλα πρόσωπα που ασχολούνται με την παράνομη μεταπώληση τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών καναλιών.
    Σημερινή

παροτι το θεμα δημοσιευτηκε στις 15-6 μεταφερετεται στις ειδησεις

Advertise Here