Αυτά που γράφεις γίνονται στους pace. Panasat 990 έχει ο φίλος.
Αυτά που γράφεις γίνονται στους pace. Panasat 990 έχει ο φίλος.
φιλε isolator συγνωμη για την παραπληροφορηση . Serafeim εχεις δικιο και σ ευχαριστω για την διορθωση .
Έβγαλες άκρη τελικά, φίλε;
Καλημέρα στην παρέα.
Ένας φίλος μου έχει τον γνωστό σε όλους Panasat Ird 990 και κανέναν άλλο δέκτη. Σκέφτεται να αγοράσει μια original κάρτα Al Jazeera (προφανώς την Irdeto), αλλά δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τη διαβάσει ο συγκεκριμένος δέκτης ή θα αναγκαστεί να αγοράσει κάποιον άλλο. Κατά την προσωπική μου άποψη, θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα, γιατί δεν έχει την τεχνολογία Secure Silicon που παντρεύει τις κάρτες, αλλά δεν ήθελα να τον πάρω στο λαιμό μου κι έτσι σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ μήπως και υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει με βεβαιότητα για το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, όποιος ξέρει, ας μου δώσει τα φώτα του.
Υ.Γ. Σήμερα ήταν η μέρα που μου την έπεσαν όλοι οι φίλοι και με ρώταγαν να τους λύσω τα υπαρξιακά δορυφορικά τους προβλήματα...![]()
Πιθανότατα δε θα έχει πρόβλημα ο δέκτης με την κάρτα.
Αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά θέλω να το βεβαιώσω (κάποιος που να το ξέρει σίγουρα), γιατί ο φίλος μου δεν είναι διατεθιμένος να ξοδέψει παραπάνω λεφτά (πέρα από την κάρτα) για νέο δέκτη, οπότε η αγορά θα εξαρτηθεί μόνο και μόνο από το αν θα παίξει η κάρτα στον Panasat ή όχι.
Όπως και να έχει, σ' ευχαριστώ για την εκτίμησή σου και μακάρι να βρεθεί κάποιος φίλος του forum που να γνωρίζει.
Μπορεί να πάρει τον panasat, να πάει στο κατάστημα που θα του προμηθεύσει την κάρτα και να κάνει επί τόπου δοκιμή.
Έχω τη συγκεκριμένη κάρτα. Θα προσπαθήσω μέχρι την Παρασκευή να βρω έναν panasat και να τη δοκιμάσω. Αν έχεις υπομονή, θα γράψω εδώ την απάντηση.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την προθυμία σου!
Θα πω στο φίλο μου να περιμένει (σίγουρα δεν είναι του πανικού η κατάσταση και υπάρχει αρκετή υπομονή) κι ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχει βρεθεί τέτοιος δέκτης και να μας λυθεί η απορία
Να σου θυμίσω μόνο ότι αναφέρομαι στον Panasat Ird 990.