softin ai e merr me usb pa problem, thjeshte qe nuk kap asnje kanal. tregon sikur ka singal dhe cilesi 90 perqind kjo ndodh edhe kur e heq fare kabllin e lnb. mund te kete ndonje problem hardweri?
softin ai e merr me usb pa problem, thjeshte qe nuk kap asnje kanal. tregon sikur ka singal dhe cilesi 90 perqind kjo ndodh edhe kur e heq fare kabllin e lnb. mund te kete ndonje problem hardweri?
Atehere,
do futesh te ikona dyte, Satellite Setup pastaj do kesh satellite qe jane me shenjen OK hiqi ato, dmth mos i zgjidh, dil nga menuja, fike dhe ndize nga priza, futu prap te satellitet zgjidh ato satelite qe ke me kanale. dhe dil serish. Fike dhe ndize dhe do e kesh ne rregull.
Openbox S9 - S10 Tool
mirebrema te gjithve kam nje openboxs10 hd por kam nje problem nuk i nxierr kanapet sportive te tringut kam vec soprt 1 dhe sport4 i bej kerkim auto ne liste aty e nxirre por kur shkoj tek kanalet nuk i ka ka vec sport 1 dhe sport 4 mundet te me ndihmoje njeri per kete problem
kam nje koke dyshe, erdhi tekniku e montoi dhe kapi dy sinjalet (hotbird eutelsat). i thashe teknikut lere se e i regjistroj vete. tekniku iku dhe une kam ngelur vetem me hotbirdin sado qe bej kerkime per eutelsatin, dalin vetem kanalet e hotbird. edhe kur thote se po kerkon eutelsat thjeshte shtohet kanalet hotbird. aparati openbox s10. faleminderit per ndihmen.
u zgjidh, shume flm