OpticumHD-Softcam_Rai_MTech_TC(Swiss)_Bulsat_Canal +Fr_NMC_FTC.Fr_CanalDigital.NL_07.10.11. rar
_Rai_MTech_TC(Swiss)_Bulsat_Canal+Fr_NMC _FTC.Fr_CanalDigital.NL_07.10.11
OpticumHD-Softcam_Rai_MTech_TC(Swiss)_Bulsat_Canal +Fr_NMC_FTC.Fr_CanalDigital.NL_07.10.11. rar
_Rai_MTech_TC(Swiss)_Bulsat_Canal+Fr_NMC _FTC.Fr_CanalDigital.NL_07.10.11
pershendetje kam nje aparat opticum 9500hd pvr i kam hedhur sw e fundit 1.2 63 dhe ms key rar.20.09.2011 por nuk me punojne tnt sat dhe kanal sat ju lutem kush mund te me ndihmoje.
Pershendetje kush me ndihmon me nje sw per aparatin DIGIMAX COMBO CR, te dhenat e aparatit jane keto S/W VGE0 3.3.27 emu, H/W 1 5.3.0 , LOADER 1.0.7 , FDD Version 1.0.0 viti 2006, me cilin aparat eshte clon, e postova ketu sepse emulatori me del me 9339 dhe mendova mos eshte clon i yumatu, truman, opticum. nuk me lexon carten e dga dhe tringut prandaj mendova mos ka nevoje per rifreskim. Flm
durresi mbarova pune me sw yumatu mx reader. rrofsh
Pershendetja cuna!
Kush me ndihmon me nje sw te fundit truman ose globo 5119 per klon te onlien LN3030 qe te punoje me celsat canalsat, tnt dhe sitel! Kam provuar keto te fundit qe ka publikuar dreamer1983 me celsat e fundit por skane
funksionuar! Me sw qershorit 2010-tes qe kam vetem c+ned, bulsat dhe biss punojne!
Provo Keto Dosjet me poshte.....Pershendetja cuna!
Kush me ndihmon me nje sw te fundit truman ose globo 5119 per klon te onlien LN3030 qe te punoje me celsat canalsat, tnt dhe sitel! Kam provuar keto te fundit qe ka publikuar dreamer1983 me celsat e fundit por skane
funksionuar! Me sw qershorit 2010-tes qe kam vetem c+ned, bulsat dhe biss punojne!
HaP:
Rai (13°)
Kingston(Hustler) (4.8°)
Mediatech (4°)
Tv Globo(13*)
Bulsatcom(39*)
Biss (trt 1,2,3-ntv ve ntv spor-tv8-Star Tv-CNN türk-A haber-idman tv-lider tv-Itv-aztv-georgian-imedi -rustavi 2-)
============================== =========================
astra 19.2*
Orf
Austriasat
Canal NL
Pershendetje te gjitheve.Kush me ndihmon edhe njehere per nje aparat OPTICUM 9500 PVR HD .Kam hedhur sw e fundit 1.2 ps 63 plus edhe tol boxet dhe celesat qe me ndihmoje Bernardi ketu ne forum dhe nuk me funksionoi per celesat tnt sat.kanal sat dhe se fundi i hodha me dore celesat e sitel dhe nuk mi hapi .