po 800HDse clone ja vlen apo me mir origjinal?
Pershendejte te gjithve,kam problem qe 1dit programet e digialb dmth sme hapen hiq vetem kto qe jane free,si top news nuk e di qfar problem kam dreamboxi merr internet sinjal e gjithqka ne rregullu garant kam problem me cline,kush ka mundesi tma jep nje cline per test,edhe te me ndimoj vetem pak si ta vendosi psh cline ne cccam,cfg a mduhet vete te hy ne cccam.cfg edhe ta marrim qe cline psh eshte
C: newcamdcccam.dyndns.tv 12000 newcamdcccam5 pinaloja
vetem ta vendosi me copy past edhe kaq a eshte kjo procedura ?
gjithashtu kam edhe nje pytje kur po hi tek cccam.cfg aty jane te vendosura clinet edhe nalt webinfo usernam spo shkrun root edhe pasi psh dreambox por ne kete menyre WEBINFO USERNAME : var
WEBINFO PASSWORD : etc
WEBINFO LISTEN PORT : 16011 mos eshte gabim ? a duhet te jet pasi qe e kam per dreambox edhe useri im ?
Pershendetje
Po e nis nga fundi
Keto te dhena sherbejne per te mbrojtur Cccam.cfg.Dmth kur ne browser fut IP e DM:16001 ose psh 192.168.1.5:16001 dhe kerkon te hysh do te nxjerri nje tabele qe do te kerkoj username qe ne rastin tend esht var dhe pasword qe ne kete rast eshte etc,por ti mund ti ndryshosh te dyja ne Cccam.cfg dhe mund te fusesh c'faredo lloj emrash.Nqs nuk do ti kishe keto te dhena do te hyje direkt ne cccam-info nepermjet browserit pa pas nevojen e username dhe pasword. Pra shkurt keto nuk luajne asnje rol ne mbarevajtjen e C-lines. Me siguri fajin mund ta kete ai qe te jep C-line
Per futjen e c-lines je i sakte, pra ashtu behet thjesht copy-paste
Per C-line nuk te ndihmoj dot se nuk kam.Por mbase te ndihmon dikush tjeter sa te besh testin.Per mua shtroje kete kerkese edhe te tema: 'Cardsharing - Vetėm Shkėmbime ose Linja Falas!' se ndoshta mund te kesh me shume fat aty.
C'fare Cccam perdor? E mira do ishte te perdorje Cccam 2.1.3 ose 2.2.1
Te pakten keto jane mendimet e mia, por ndoshta dikush qe ka me teper njohuri te jep me shume info
Flm shume fillestari,per keto te dhena po ccam 2.1.3 e perdor por qe 2dit spo hapen kanalet se di qfar problemi garant tek aj qe kam marr cline,mduhet te kerkoj nje cline vetem per ta testuar flm shume nga ti.
P.S Por as ne Nabilo ccam info kur hy per ti pare serverat as kjo procedur nuk me hapet,kurse kur hy prap aty tek procedura e pare ne MAIN ma qet ( sorry connection to ccam refused.) Chack that ccam is running adn your plugin settings.
Atehere do shkosh te Nabilo Cccam info por jo te Main por ne fund aty ku lexon Setup dhe do hysh brenda me OK
Aty do shohesh nje tabele qe duhet ta plotesosh:
HOST ADRESS = IP e DM
WEBINFO USERNAME = var (ose ne varesi te 'fjales' qe ti ke shkruar ne Cccam.cfg)
WEBINFO PASWORD = etc (ose ne varesi te 'fjales' qe ti ke shkruar ne Cccam.cfg)
WEBINFO LISTEN PORT = 16001 (ose ne varesi te shifres qe ke ne Cccam.cfg)
dhe do ti japesh 'Save' dhe pas kesaj ti mund te hysh ne Nabilo Cccam-info
Sic te thashe edhe ne postin e meparshem,une nuk kam c-line se po te kisha me kenaqesi do ta jepja nje per test.Shpresoj qe dikush tjeter te ndihmoj.E mira do ishte qe kerkesen per c-line (test) ta beje te tema e meposhtme:
http://www.satsupreme.com/showthread...-Falas!/page46
Fillestar a ki mundesi edhe diqka mem ndihmu se tash e kom bere punen krejt m... duke shikuar aty clinet qe i kam e kam kopjuar Cccam.cfg edhe me ka mbetur ne desktop por tash spo mundet ta kthej ne dreambox tek var/etc kur po du me kopju edhe me hedh tek etc nuk pom kopjohet dmth mka mbetur Dm krejt pa cline si mundem ti kthej prap ?
Hap programin DCC (dreambox control center) dhe nepermjet ketij fute ne DM.
Kur hapet ky program ne krah te djathte(tendin) ndodhen folderat e PC dhe ne te majtin ato te DM.Ne krah te djathte piketo(shiko) ndonje folder qe te duket tyj i arsyeshem(te cilin duhet ta mbash mend) dhe ule poshte DCC. Tani Cccam.cfg qe ke ne desktop fute te ky folder qe ke piketuar me pare. Ngrije lart DCC.Hap folderin(ne krah te djathte te DCC) qe tashme ke futur Cccam.cfg dhe me shigjeten ne qender kaloje ne var/etc qe e ke ne krah te majte te DCC.
Drilonn shikoje pm tende pak