Ketu ke ate qe kerkon http://www.satsupreme.com/showthread...992#post835992
Ketu ke ate qe kerkon http://www.satsupreme.com/showthread...992#post835992
Ne cilen direktori mund te shikohen clinjat kur dm 500 punon me mgcamd 1.35 a
dhe jo me cccam? FLM
pse nuk po mund te shikoj asgje me BTKcam te 30.12.2011?
Pershendetje
Kam nje dm 500s me imazh*Gemini 4.70 Non Bomb DM500 Maxvar CCcam 2.1.3 original Mod Borsalino 21.12.09.img dhe sapo e bleva nje switch per te provu konektimin.Pastaj shkoj me u konektu
te dcc-ja dhe me konektohet vetem me ftp-ne dhe jo me telnetin.Dhe posht me tregon se ka probleme me passwordin tani me tregoni a ma ka ndryshu ai djali qe ma ka fut clinen apo ka te beje passwordi me ket imazhin qe kam d.m.th ky imazhi ka naj pass tjeter
Pershendetje vlonjato
Btkcami po punon shume mire tek une. Sa here qe te bllokohet shtyp butonin blu dhe jepi komanden start/restart camd qe te restartohet btkcami. Dhe nese edhe keshtu nuk punon atehere beji edhe nje restart Dm. Une personalisht keshtu veproj sa here me bllokohet Btkcami, per sa kohe qe shikoj me btkcam, pasi me se shumti perdor cccam.
Kalofsh mire
ne rradhe te pare dua te pershendes te gjitheve gezuar dhe nje vit te mbare.o vlonjati edhe mua sh mire me punojne, nova greke nuk hapen,hap sky it dig tring etj shiko se kur e instalon duhet qe te shkosh tek blu panel te vendosesh
te parin btkcam dhe jepi ristart qe kur ndizt aparati te filloje te startoje me btkcam,neqofte se e ben dhe kete atehere do kesh ndonje problem tjeter.
pershendetje djema :D
e mora edhe dm800 HD se (clone) nga Inetbox, me ferrari sim brenda, punon per mrekulli :D
Faleminderit per mirekuptimin!
- Nqs vendos imazh gabim, cfare procedure duhet te ndjek?
- per momentin kishte ssl82, a ka bootloader me te ri se ky per kete sim?
- kishte edhe OPENPLI, shume mire, cfare image sugjeroni qe do te ishte me mire per kete aparat? :)
Gezuar festat e fundvitit!
pershendetje Mr-Bledi :D ja pergjigjet qe kerkoje :D
nqs vendos image gabim eshte nje program ferarri fill, qe eshte si dreamUP por pasi te besh lidhjen me mini usb edhe me ethernet cable pastaj mund ta flash-osh :D
bootloaderi i fundit eshte, ssl86
une preferoj nje image nga newenigma2 ose nga EDG Neemesis, cfare te deshirosh! :D
hahahah shtypni yllin kush e kapi! :D
i gjeta keto duke kerkuar :P
ndoshta mund ti duhen dikujt! :D