mos u lodh kot akoma nuk hapen kanalet hd ne aparate te tjere,pervec atyre te dga.
mos u lodh kot akoma nuk hapen kanalet hd ne aparate te tjere,pervec atyre te dga.
me btkcam siq tha edhe karikatori nuk mundesh ne te njeten kohe por per ashtu zgjihja per ty eshte te perdorresh servera free qe postohen anekend neper forume te ndryshme mirpo eshte se nuk mund te behesh dhe shum rahat sepse behen ndrrime te userav qdo 2-3 dite nese gjen ndonje te mire ....perndryshe insertimin e serverave mund ta beshe permes telekomandes ne Tuxboc sepse sipas gjitha gjasave nga serveri qe ke linjat ti te ka futur dhe password ne ftp.. nese nuk ke password ne dm-n tend ..ateher nbe metoden me te leht e ke permes DCC nga pc i yt ti hedhesh serveret ne var/etc/cccam.cfg me edit vendos linjen ruan veprimin restarton boxin dhe je ok... shpresoj te kem ndihmuar
pershedetje te gjithve desah te pyes si cilat jane disa metoda qe do te bejne dm500 te punoj me leht me nje fjal te jet me pak i ngarkuar psh..
1.Ka ndonje Image qe me to do punoj me leht..
2.mund te Bej nje List te Kanaleve me shum pak kanale vetem me ato qe shikojm.
3.Mos te kete vend shum te zene me Instalimin e Plugins.
4.apo qdo gje qe dini per lehtsimin ne pune te nje Dm500 ..
sepse kam ndermend ttje bej nje Backup
qe te jet me i leht ne pune..
Si ti hedh kanalet me ane te PC nje DM500 HD.Falemiderit
Per sqarim programin editor dhe fajlin seting kanali per enigma 2 i kam
Pershendetje djema,
Kam nje problem me dreambox 500s nuk me hap kanalet edhe pse e kam abonimin aktiv me duket se eshte problemi tek ruteri pasi tek nje shoku im i njejti resiver i hap kanalet,por une kam edhe nje 500hd i cili punon per mrkulli me te njejtin ruter,ka dikush idene ku mund te jete problemi?
faleminderit
1. Provo PjiJade... eshte i lehte edhe sh stabel
2. Mund ti sharkosh listat nga vhannibal edhe nga cyrussettings, etj edhe pastaj ti fshish kanalet qe nuk do me nje program te quajtur "dreambox Edit"
3. Ky imazhi qe te thash nuk eshte sh i madh, por nqs do hapsire sa me shume shiko se ne fund te imazhit tek titulli ke te shkruar max var atehere ato kane shume hapesire
4....
gjith te mirat