Ju pershendes munde te me dergoji ndonjeri ndonje soft per starsat 3500 cuci super ultra
Ju pershendes munde te me dergoji ndonjeri ndonje soft per starsat 3500 cuci super ultra
do softcam me celsat e fundit apo soft per aparatin?
Cuna pershendetje!
Kam nje aparat starsat 50cu-usb dhe sa her e ndez rri pak dhe me nxjerr lnb1 dhe rri ne standbay...Cfare mund te kete?!
p.s lnb-te jane ne rregull po ashtu dhe diseku sepse kam dm dhe e kam provuar eshte ne rregull
Karikatori shiko se te jane bashkuar fijet e antenes bashke dhe bejne mase. Keto raste jane te parashikuara ne librin udhezues qe shoqeron nje receiver. Ndoshta ai joti ka tjeter problem por ti shikoje edhe njehere kete qe po te them une ndoshta te mbaron pune.
Kalofsh mire
Prsh Vini-el.e mira eshte te me dergosh nje soft bashke me celsat e fundit se nuk e di se cfare softi ka miku im ma kerkoi ndihmen ne tel..te flm
miri-01 ke loaderin qe do perdoresh dhe softcamin me celsat e fundit per kete aparat.klm
Prsh ,provova ti hidhja softin me loaderin qe me dergoji Vini-el po aparati nuk reagoj fare ndersa me loaderin e Benardit e coji softin deri ne 98 pastaj u nderpre nxori save ne monitor dhe aparati ka ngelur me nje 8 dhe nuk reagon ka ndonje zgjidhje?flm