Po e perseris per te disaten here. Mos u merni me imazhe te modifikuara me cccam brenda me skin etj sepse gjithmon do keni probleme ngaqe klonet nuk jane te gjith njesoj dhe backup nuk i pershtatet cdo lloj cloni pa llogaritur pastaj nderhyrjet qe i behen duke fshire file dhe nga sistemi per te ulur memorien. Tani nese keni kohe te tepert dhe nerva mund te beni cte doni.
Tani e pashe postin e MISSOERVIN dhe jam plotesisht dakort me perdorimin e imazhit origjinal. Sepse realisht nuk do te keni probleme.
Gjithmone ne rast se thjesht doni me pa TV.Ne rast se doni me eksperimentu kjo pastaj eshte pergjegjesia e gjithsecilit.
per mendimin tim imazhi aspak nuk i ka fajin po vetem osht problemi tek ip qe nuk ja merr dm vetem ktu osht problemi ose osht problemi edhe ktu
si nje sjok i imi me ka pas pru ne shtepi per kete problem edhe ku e kom pas se ku osht problemi ka qet tek porti i dm qe e merr rrjetin nuk ka funksionu porti qe e merr rrjetin
edhe tu dasht ne marr ni dm te ri
edhe pse nuk po thom une per olsian qe munet me kon ky problem 100% po thash ka mundesi
Ndoshta mund te jete dhe kjo arsyeja se nuk di dhe une cfare te them. Une kam nje modem te abcom me nje porte dhe nje router speedtouch thompson 706wl me dy porta. Me keto te dyja lidh laptopin normal por ama i bej conect nga laptopi. Ne dm mund ta marre ajo automatikisht conectimin dhe megjithse ne dm enable network e kam tikuar dhe sme lidhet me dm 500 rrjeti?Apo mos duhet ti konfiguroj modemin dhe routerin ne menyre tjeter?
Pershendetje: kam vene te dm500s kete image "Gemini 4.70_CCcam2.3.0_Original Mod_By Abdonda3if" dhe dua qe ti instaloj gjuhen gerke.
jam perpjekur duke e instaluar nga bluepanel, me thote qe u instalua me sukses, po kur shkoj tek osd language qe ta zgjedh ne greqisht..greqisht nuk ka!
po ashtu dhe nga dcc duke ja kaluar manualisht kete "el_locale_060506" pakete gjuhe me ndodh e njejta gje.
a ka mundesi qe ta mare ky image kete gjuhe apo duhet te ve ndonje image tjeter qe ta kete gjuhen te instaluar vete?