Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 12 of 101 FirstFirst ... 27101112131417223762 ... LastLast
Results 111 to 120 of 1004

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by olsian View Post
    e kam flashuar me image gemini 4.7 no time bomb se kam instaluar cccamin dhe nuk kam cline por nje anetar the rock me ka dhene kete image te perpunuar ku nga adons te downlodoj cccamin por nuk po lidhem me internetin se me tregon qe sjam i lidhur
    edhe nje mikut tim i ka ndodhur e njejta gje... ne asnje nga serverat s'i lidhej tek addons!
    po instaloja manualisht emulatorin! :)

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Po e perseris per te disaten here. Mos u merni me imazhe te modifikuara me cccam brenda me skin etj sepse gjithmon do keni probleme ngaqe klonet nuk jane te gjith njesoj dhe backup nuk i pershtatet cdo lloj cloni pa llogaritur pastaj nderhyrjet qe i behen duke fshire file dhe nga sistemi per te ulur memorien. Tani nese keni kohe te tepert dhe nerva mund te beni cte doni.
    e kam flashuar me image gemini 4.7 no time bomb se kam instaluar cccamin dhe nuk kam cline por nje anetar the rock me ka dhene kete image te perpunuar ku nga adons te downlodoj cccamin por nuk po lidhem me internetin se me tregon qe sjam i lidhur

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Ma dergo njehere mua ate imazhe qe po perdor ti, ose faqen ku e ke mare me gjithe useraddons se po e testoj njehere dhe po te them. Ndoshta vetem keshtu mund ta kuptojme nese eshte faji i Imazhit apo i useraddons apo faji eshte tjeter kund.

Uploads
    115

Tani e pashe postin e MISSOERVIN dhe jam plotesisht dakort me perdorimin e imazhit origjinal. Sepse realisht nuk do te keni probleme.
    Gjithmone ne rast se thjesht doni me pa TV.Ne rast se doni me eksperimentu kjo pastaj eshte pergjegjesia e gjithsecilit.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Po e perseris per te disaten here. Mos u merni me imazhe te modifikuara me cccam brenda me skin etj sepse gjithmon do keni probleme ngaqe klonet nuk jane te gjith njesoj dhe backup nuk i pershtatet cdo lloj cloni pa llogaritur pastaj nderhyrjet qe i behen duke fshire file dhe nga sistemi per te ulur memorien. Tani nese keni kohe te tepert dhe nerva mund te beni cte doni.
    Nuk eshte fjala per kohe te tepert por kur nuk di sdi nga tja fillosh dhe po sbere gabim asnjehere nuk mesohesh por me ndihmen e moderatoreve dhe te anetareve te tjere themi te arijme dicka. Me falni se dola nga tema

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Ma dergo njehere mua ate imazhe qe po perdor ti, ose faqen ku e ke mare me gjithe useraddons se po e testoj njehere dhe po te them. Ndoshta vetem keshtu mund ta kuptojme nese eshte faji i Imazhit apo i useraddons apo faji eshte tjeter kund.
    fillestari kam hedhur dhe imazhin gemini origjinal te missoervint por prape e njejta gje ndoshta nuk di si te vendos useraddon do te lutesha te ma specifikoje pak me shume per instalimin e useraddon dhe a mundet ta instaloj direkt nga pulti cccamin apo me ftp

Uploads
    115

fillestari kam hedhur dhe imazhin gemini origjinal te missoervint por prape e njejta gje ndoshta nuk di si te vendos useraddon do te lutesha te ma specifikoje pak me shume per instalimin e useraddon dhe a mundet ta instaloj direkt nga pulti cccamin apo me ftp
    Me sa duket nuk eshte faji i imazheve. Shiko njehere ato fotot ne PM se mase e zgjidh problemin.

Contributing Member The-Rock's Avatar
    Uploads
    6

per mendimin tim imazhi aspak nuk i ka fajin po vetem osht problemi tek ip qe nuk ja merr dm vetem ktu osht problemi ose osht problemi edhe ktu
    si nje sjok i imi me ka pas pru ne shtepi per kete problem edhe ku e kom pas se ku osht problemi ka qet tek porti i dm qe e merr rrjetin nuk ka funksionu porti qe e merr rrjetin
    edhe tu dasht ne marr ni dm te ri
    edhe pse nuk po thom une per olsian qe munet me kon ky problem 100% po thash ka mundesi

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by The-Rock View Post
    per mendimin tim imazhi aspak nuk i ka fajin po vetem osht problemi tek ip qe nuk ja merr dm vetem ktu osht problemi ose osht problemi edhe ktu
    si nje sjok i imi me ka pas pru ne shtepi per kete problem edhe ku e kom pas se ku osht problemi ka qet tek porti i dm qe e merr rrjetin nuk ka funksionu porti qe e merr rrjetin
    edhe tu dasht ne marr ni dm te ri
    edhe pse nuk po thom une per olsian qe munet me kon ky problem 100% po thash ka mundesi
    Ndoshta mund te jete dhe kjo arsyeja se nuk di dhe une cfare te them. Une kam nje modem te abcom me nje porte dhe nje router speedtouch thompson 706wl me dy porta. Me keto te dyja lidh laptopin normal por ama i bej conect nga laptopi. Ne dm mund ta marre ajo automatikisht conectimin dhe megjithse ne dm enable network e kam tikuar dhe sme lidhet me dm 500 rrjeti?Apo mos duhet ti konfiguroj modemin dhe routerin ne menyre tjeter?

Senior Member
    Uploads
    3

Pershendetje: kam vene te dm500s kete image "Gemini 4.70_CCcam2.3.0_Original Mod_By Abdonda3if" dhe dua qe ti instaloj gjuhen gerke.
    jam perpjekur duke e instaluar nga bluepanel, me thote qe u instalua me sukses, po kur shkoj tek osd language qe ta zgjedh ne greqisht..greqisht nuk ka!
    po ashtu dhe nga dcc duke ja kaluar manualisht kete "el_locale_060506" pakete gjuhe me ndodh e njejta gje.
    a ka mundesi qe ta mare ky image kete gjuhe apo duhet te ve ndonje image tjeter qe ta kete gjuhen te instaluar vete?

Advertise Here