mminkov: 59ms на 26MHz, нямаха в магазина по бързи :(. Овеклокинга ми е сред хобитата, ще я мъча до откат...
turbopower: Наша версия, аз и колегата я пишем. Утре мислем да я пускаме като оправим УП-ъ на картите и малко козметики.
atilla твърдо подкрепям начинанието ви. Мисля че това ще бъде първата публична Българска oscam версия. Аз лично ще бъда много горд, когато проектът бъде реализиран.
Ако сте решили да използвате този форум за презентирането и поддръжката и. Праветете тема и аз ще я добавя в препоръчани теми, като мога да я добавя и в препоръчаните на интернационалният oscam форум http://www.satsupreme.com/forumdispl...-OSCam-Plugins
Относно overclock това е начина на оптимизиране работата на дадена карта и изарването на максимума от нея, за размяна или лично използване.
Е това ни прави горди.БРАВО.
И все пак тъй като никой не работи даром имам предложение взаимствано от някой програми.Напиши някъде в профила си номера на някоя сметка (да не е в самата програма да не те подгони някои).
Поздрави.
То и в kpcs вади на 12МХз много по бързи времена,но в комп с оскам това са добри времена.Още повече както ми намирисва нещата няма останат до тук.
Ако искаш мога да ти изпратя някакви кварцове, просто трябва да видя к'ви имам. Със сигурност имам 40MHz, по-малки не съм сигурен. Но интересно, като качих честотата в db500s от 5 на 6, а после на 8 (не знам ДБ-то как ги генерира тези честоти) и времето ми се вдигна (!) като я намалих на 3 и времето падна - непонятно!
Много си е понятно даже, всеки чип си има специфична честота на която работи най-добре, няма смисъл да вдигате честотите до безкрай, просто намерете тази честота. След като и сами забелязвате, че при връщане от 5 на 3,57 времената падат, защо не зададете някъде посредата, ей така да видите какво ще стане?![]()