Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 8 of 9 FirstFirst ... 36789 LastLast
Results 71 to 80 of 81

Thread: Oscam+Bulcrypt - как да си го пуснем. - Част 1

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Oscam+Bulcrypt - как да си го пуснем. Конфизи, клиенти, съ&a

Quote Originally Posted by drago_kz View Post
    Да, на няма dvb карта, ползам друг приемник по camd 3.5 TCP ,но досега няма никакъв ъпдейт.
    Прочети темата от начало и тогава питай за отговорени неща, за твое сведение аз съм с конфигурация като твоята и ъпдейта върви.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Прочети темата от начало и тогава питай за отговорени неща, за твое сведение аз съм с конфигурация като твоята и ъпдейта върви.
    Колегата до някъде е прав. На ДМ500 след като колега ми ъпна картата(беше неактивна) вече всичко е нормално. Вече се ъпва с dvbapi но към другите ми приемници пак не ще , а съм пробвал всякакви комбинации. Много зависи насреща какво има и не е само до конфизи.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by radionov View Post
    Колегата до някъде е прав. На ДМ500 след като колега ми ъпна картата(беше неактивна) вече всичко е нормално. Вече се ъпва с dvbapi но към другите ми приемници пак не ще , а съм пробвал всякакви комбинации. Много зависи насреща какво има и не е само до конфизи.
    Колега опиши какво имаш в предвид към другите приемници. От дм 500 аз си ъпвам картата без грижи, същата е и ситуацията през Tvheadend използвам newcamd

Senior Member
    Uploads
    1

За пореден път ще попитам, разработчиците, дали може да се добави модулът и в по-старите версии на оскама. Нека хората да опитат и по-старите версии и ако там работи, няма да се налага да се задават едни и същи въпроси до безкрай. Ъп по нюкам,ццкам, камд3,5 не върви при мен. Картата се обновява само през dvbapi на приемника, на който я гледам и не ми е проблем.

Senior Member gfto's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by woooow View Post
    За пореден път ще попитам, разработчиците, дали може да се добави модулът и в по-старите версии на оскама. Нека хората да опитат и по-старите версии и ако там работи, няма да се налага да се задават едни и същи въпроси до безкрай. Ъп по нюкам,ццкам, камд3,5 не върви при мен. Картата се обновява само през dvbapi на приемника, на който я гледам и не ми е проблем.
    Не ползвам стари версии на oscam и не ме вълнуват, имат твърде много грешки и няма смисъл да се работи по тях.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Колега опиши какво имаш в предвид към другите приемници. От дм 500 аз си ъпвам картата без грижи, същата е и ситуацията през Tvheadend използвам newcamd
    Ами на ДМ500 и аз си ъпвам картата с dvbapi (демек като гледам) но след като вече ми е активна картата. Пробвал съм и като давам линия на азбокса по всякакви протоколи ( по оскам ) но не ще да ъпне картата. По КАМД3.5 колега ми ъпна нова която преди това нямаше събуждане. Затова казвам зависи какво има насреща.

Member
    Uploads
    0

Това е написано поне 5 пъти от мен, ама явно никой не чете.
    Ъпването на нова карта не зависи от приемника или от оскама.
    Ъпването на нова карта зависи от клиента (ему, софткам или както и да му се вика).
    Просто някои клиенти не пращат EMM-тата към оскама. И нищо не можем да направим - тези клиенти са proprietary binary, нямат сорсове, които можем да пачнем, оправим и т.н.

100% съм сигурен, че tsdecrypt + oscam ъпва чисто нови карти.

dvbapi може би ъпва, но не е тествано - свършиха ни девствените черги... Проблема е с дебъгването - много карти се харчат :)

Tvheadend и getstream a84 може би ъпват или лесно могат да се оправят ако не ъпнат.

За останалите просто сме безпомощни - няма сорс. Трябва да се чака разработчиците им да искарат нови версии...

New Member
    Uploads
    0

Здравейте

Успях да ъпдейтна спряна карта през dvbapi като използвах конфизите от #8 на atilla74 и този ред в oscam.dvbapi
    Code:
    P:5581:000000 1
    така ЕЦМ не спряха след 3 опита както беше писано по горе, а продължиха и след час риидъра записа 3 юник емм и ъпдейтна картата. Тунера е AZBOX Elite със OpenRSI , Oscam 6784 използвах вградения четец .

Member
    Uploads
    0

преди малко успях да ъпна девствена черга недокосвана от операторски приемник с помощта на колега само че не разбрах как стана реално защото след като сложих картата оскама започна да се мъчи да разкодира канал 1 след което се закачи колегата от форума и картата вече работеше, реално не разбрах какво се случи.

въпрос относно конфиг имам юзър който съм въвел в оскам.юзър с коя версия трябва да съм на ЦЦЦАМ за да се закача и да ползвам линията от ОСКАМ - при въвеждането на линията в ОСКАМ всичко е ОК на другия приемник но питам специално за ЦЦЦАМ защото имам линия за skyde която като я напиша в ОСКАМ не тръгва и идеята ми е да обединя моята карта + линията за skyde чрез цццам.

Някакви идеи за това как да пусна оскам линията с цццакм клиент.

Между другото имам още една девствена черга недокосвана от приемник, но е без платен абонамент само отидох и я замених за грифинската.

Uploads
    129

С cccam не може да се гледа булкрипт може само да се решерва. За настройки на оскам + cccam чети и коментирай тук http://www.satsupreme.com/showthread...94-Oscam-CCcam или отвори нова тема ако проблема ти не е бил дискутиран в форумите за cccam и oscam.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 36789 LastLast
Advertise Here