ναι τα εχουν φορτωσει ολα στον κοκορα ...
ναι τα εχουν φορτωσει ολα στον κοκορα ...
και ακομα δεν με εχουν συνδεσει...και απ'οτι μου ειπαν μπορει να κανει και 24 ωρες μεχρι να συνδεθω!!!! απιστευτο???
δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω...τι ειναι το τοσο δυσκολο και χρονοβορο να κανουν???η Νοβα σε ενα λεπτο σε εχει συνδεσει μολις αρπαξει τα λεφτα!!!![]()
το village cinema θα ειναι το νεο κινηματογραφικο καναλι της ote tv.οπως ανακοινωσε ο οτε θα κανει πρεμιερα στις 11 ιουνιου 21:00 με την ταινια buried.ΑΝΤΕ και καλη θεαση παιδες!!!
κατ'αρχην ειναι καλο που δεν θα πληρωνουμε extra για καθε ταινια...γιατι αν γινοταν ετσι μαλλον δεν θα το δοκιμαζαμε συχνα!! Η απορια μου ειναι οι ταινιες θα ειναι και καινουριες μεταδοσεις?? Η μονο παλαιοτερες??...και βεβαια δεν υπαρχει θεμα δικαιωματων με την Nova?? Παντως οπως και να εχει ειναι επιτελους μια καλη αρχη για καναλια ταινιων!!!
γεια σας παιδια.εχθες το βραδυ και ενω εβλεπα τα playoff για τη serie b ο οτε εβγαλε μηνυμα οτι το βραδυ θα μεταδωθει αγωνας nba.ξερουμε αν θα συνεχισει να δειχνει?
to mixanaki tou ote douleuei diseg? to dokimase kaneis?
Δεν το έχω αλλα απο ότι έχω διαβάσει όχι
Τι έγινε τελικός με το νέο κανάλι "Village Cinema"? μας δουλεύει και ο ΟΤΕ τώρα?
Στην επισιμη ιστοσελιδα της OTE-TV έγραφε μέχρι εχτές Village channel ειναι διαθεσιμο και στο family pack, σήμερα δεν το γράφουνε καν μέσα (Δορυφορικά)! Το προβλημα ειναι οτι μπηκε στη θεση του universal channel,καναλι το οποιο ειχαμε στο FAMILY PACK.