pershendetje po kerkoj amiko 8300hd kush ka per te shitur te kontaktoj me pm
pershendetje po kerkoj amiko 8300hd kush ka per te shitur te kontaktoj me pm
Mirembrema
Kerkoj te ble dy marresa satelitore HD qe te kene vend karte CONAX dhe te pakten nje vend moduli si dhe te bejne shering home server dhe home client.
Nese din dikush le te me njoftoje.
Ju faleminderit.
Pershendetje.
Do te doja nje sygjerim nga ana juaj.
Me mire te ble nje Next 2000HD super apo nje Echolink 7700HDcxci combo.
Nese ka nje mendim ma thoni duke edhe ma argumentuar.
Naten .
dua te blej nje spiderbox 9000 hd combo qofte dhe i perdorur por te jete ne gjendje te mire kush eshte i interesuar le te me kontaktoje ne pm
shes 1 openbox s 10 hd te ri ne gjendje pune testuar nga une me te gjithe aksesoret me kabell per av me chip origjinal. Cmimi 100 000 leke.Shitja behet dorazi.Kush deshiron te me kontaktoj me PM
Pershendetje.Dua te blej nje aparat HD linux. Jam i pavendosur midis vu+ uno,dm 500 HD dhe dm 800 SE (origjinale).
Doja nje sugjerim nga anetaret qe i kane provuar keto tipe,kush eshte me i mire nga parametrat dhe suporti.Flm
un kam nje dm 800se klon dhe jam shume i kenaquar,per ty qe e ke mundesine financiare ta blesh dhe orgjinal ,akoma me mire,une ta sygjeroj per mua eshte me i mire se dm 500hd,vu+uno nuk e njoh si aparat prandaj nuk mund te flas per te.pac fat ne blerjen tende se ndonjehere aparatet jane dhe si te qellojne mund ta blesh dhe me te shtrenjte dhe mund te mos veje mire