mrd,nuk e di per te tjeret por tek un 1tv georgia dhe rustavi 2 nuk kan signal,sh pak..........flas per BISS..........te gjitha kanalet tjera BISS ne turksat punojn vlla??ca mund te kene??
tek mu kane mbi 75% sinjal ato kanale kshuqe mundohu ta rregullosh mire tek saci dhe rrotullo dhe koken deri sa te kapesh maximumin
Irib TV3
-Intelsat 62°E -11555 V 27500 -FTA/Biss kjo frekuence ketu ne tirane kapet me sinjal
flm,,,,
Veshtire duket per kete frekuence qe i perket Spot1, te pakten teorikisht. Praktikisht nuk di te them se nuk banoj ne Tirane. Pervoja ka treguar se sinjal mund te kapet edhe kur zona e mbulimit me sinjal eshte kaq larg. Ndoshta dikush qe banon ne Tirane mund te thote me shume.
11555 V 27500 62°E.png
Sipas tabeles qe jep liveonsat ky kanal egziston dhe ne satelitin Badr4,5,6 ne 26 EST fr 11881/h/27500 fec 5/6 mpeg4,si dhe ne fr 11900/v/27500 fec 3/4 ne biss une nuk e kam pjaten me motorr qe ta verifikoja kush ka mundesi ta kontrolloje dhe te na jap pergjigje pasi kete satelit kam aritur ta kap mire dikur me nje pjate 120cm
pershendetje! kam problem me sinjalin nga saqi, sepse kabulli eshte me shkeputje ne 2 vende, sepse e tille eshte struktura e shtepise, nga saci ne kate te 2 dhe nga kati i 2 ne te parin, kur e lidhi kabullin pa bashkuese ne disa frekuenca e kapi sinjalin 70% ndersa disa te tjera nuk i kapi fare, ndersa kur e lidhi me bashkueset e zakonshme ndodh e kunderta per disa frekuenca! kush mund te me thoj a ka ndonje lloj bashkuese qe nuk e humbet sinjalin?
Si mund ta kap thorin ne tirane? tani sateliti kap sinjalin e eutelsatw2 dhe astra 19e. cfar duhet te bej qe te kap thorin.? digitv